'Shazam!' en 'Hellboy' stevenen af op magere start

Financieel lijkt de volgende DC-film niet enorm te gaan imponeren.

De DC-film Shazam! en de reboot Hellboy lijken geen 100+ miljoen start te gaan maken als Captain Marvel. De eerste voorspellingen zijn online verschenen.

Shazam!
Volgens Box Office Pro zal David F. Sandbergs Shazam!, met acteur Zachary Levi in de titelrol, met zo'n 45 miljoen dollar starten aan de Noord-Amerikaanse bioscoopkassa's. De eindscore zou in de States uitkomen op 144 miljoen dollar. Dit zijn voor het DCEU zeker geen indrukwekkende scores. De laagste opening staat op naam van de uiteindelijke kaskraker Aquaman met 67,9 miljoen dollar en de laagste eindscore in de States is voor Justice League met $229,0 miljoen dollar. Uiteraard is dit nog een vroege voorspelling, aangezien de overigens "maar" $90 miljoen kostende DC-film pas begin april in de bioscoop verschijnt.


Hellboy
April is een erg drukke superheldenmaand, aangezien naast de Shazam-film niet veel later Hellboy en Avengers: Endgame debuteren. Voor Neil Marshalls Hellboy is ook een voorspelling van Box Office Pro beschikbaar. De reboot zou starten met een Noord-Amerikaanse weekendopbrengst van 22,0 miljoen dollar en in de States eindigen op slechts 44 miljoen dollar. Dit zou zwakker zijn dan de start van de eerste verfilming uit 2004 van regisseur Guillermo del Toro. Het productiebudget is onbekend. Over een paar dagen zou een nieuwe trailer verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair