Algemeen

Stallone noemt 'Escape Plan 2' slechter dan slecht

En maakt de titel voor deel 3 bekend.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone wisten van de gevangenis-actiefilm Escape Plan een redelijk vermakelijk succes te maken. Verleden jaar verscheen Escape Plan 2: Hades, met dit keer opnieuw Stallone, maar ook Dave Bautista (Guardians of the Galaxy). Stallone keek terug op het misbaksel én onthulde de titel voor deel drie!

Als eerste zijn visie op Hades van regisseur Steven C. Miller (Marauders, First Kill). Via Twitter maakte Stallone de titel van het derde deel bekend. In de reacties schreef iemand dat hij hoopt dat deze beter wordt dan het tweede deel. Stallone reageerde: "Ik ook. Escape Plan 2 was slechter dan slecht!!!"

Het derde deel blijkt al te zijn opgenomen. Stallone onthulde dat hij de film heeft opgenomen met vriend en regisseur John Herzfeld (The Death and Life of Bobby Z, 2 Days in the Valley) en dat de titel The Extractors - of Escape Plan: The Extractors - wordt. Tussen haakjes meldde hij dat dit Escape Plan 3 is, eerder bekend onder de titel Escape Plan 3: Devil's Station. De film zou snel (op schijf) verschijnen.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Deel 1 was inderdaad vermakelijk. Deel 2 heb ik niet gezien maar als Stallone zelf al zegt dat die slecht is dan ga ik die ook maar niet kijken.

Frietgezicht

Avatar

Nu moet hij deel 3 promoten na een slecht 2e deel dus nu gaat hij opeens eerlijk zijn. Zijn praatjes over deel 2 waren toen die uitkwam vast anders.Je zou denken dat iemand die zelf regisseur is dan al doorheeft met het script en opnemen van de scenes dat het weinig voorstelt.

Decepticon

Avatar

Deel 1 vind ik een zeer aangename en gewoon een goede actiefilm. Deel 2 is echt gruwelijk, gruwelijk slecht, niet normaal. Ik kon hem nauwelijks afkijken.
Ik hoop maar voor hun dat deze film goed is.

Wilskracht

Avatar

@Frietgezicht

Toen Sly hoorde dat Steven Miller de film zou regisseren, had hij al moeten stoppen. Die vent heeft een hoop bagger gemaakt. Al die films met Bruce Willis zijn een gotspe.

Master Of Films

Avatar

Een beetje filmfan weet dat Steven C. Miller de regisseur is, die veel met Bruce Willis omging. Resultaat drie Willis meesterwerken waar vroegah de videotheken wel kaas van lusten.

Civilian Supreme

Avatar

Die 3e wordt vast niet veel beter. Eigenlijk best zonde, ze hadden er een paar leuke films uit kunnen halen. Ontsnappingsfilms zijn normaal gesproken altijd wel interessant.
Deze 'tussendoortjes' kan hij beter niet doen. Backtrace was ook al zo'n waardeloze film. Beter geen film dan een slechte. Dat geld ook voor Willis, Cage en nog een aantal van deze acteurs.
Kijk naar bijvoorbeeld Gibson of Kurt Russel, tuurlijk hebben zij ook wat mindere films maar ze pakken niet zomaar alles aan.

Frietgezicht

Avatar

@ Wilskracht, zal mij niks verbazen als Sly zelf ook wel wat te zeggen heeft over wie de regisseur wordt.

Beste gevangenis film met Sly blijft Lock Up en beste ontsnappingsfilm Daylight :P

Utah

Avatar

Deel 2 was inderdaad slecht en van het niveau Steven Seagal's direct-to-video films. Weinig overtuiging, geen humor en waardeloze personages. Deel 3 wordt denk ik niet veel beter, zelf de naam is al niet pakkend. Liever een Expendables 4. Met Schwarzenegger.

Sunspot

Avatar

Heb echt genoten van deel 1, was lekker fris, met STallone en Arnie, het karakter van Arnie was beste.

Lewis

Avatar

Ik snap ook echt niet dat hij deel 2 laat regisseren door iemand die nog nooit iets fatsoenlijks
Gemaakt heeft. Daarna een film maken als Backtrace maken met een weer een ongelofelijk slechte regisseur, zo heb je 2 films die het snel Voor je kunnen verpesten. Jammer want heb altijd een zwak voor Stallone.

mauppie

Avatar

inderdaad frietgezicht lock up was top
marauders vond ik nog best wel te pruimen de rest allemaal zooi

Goku32

Avatar

Hoezo ik vond het wel een vermakelijke film. Beter word het toch niet

Goku32

Avatar

Decepticon dat is ook een beetje overdreven zo slecht was deze film echt niet hoor. Voor een actie film en een deel 2 was dit gewoon een popcorn film meer niet

nieuwslaatste nieuws

meest populair