Algemeen

Harley Quinn gewoon in 'The Suicide Squad' te zien!

Toch wel hoor beste mensen.

door Jim Pedd om 07:58 in Algemeen
Vorige week lazen we nog dat Margot Robbie waarschijnlijk niet in The Suicide Squad te zien zou zijn als Harley Quinn. Nu lezen we echter dat dit wel het geval zal zijn en dat James Gunn het uiterst populaire personage gewoon mag gebruiken in zijn DCEU-film.

Recent publiceerde Forbes een uitgebreid artikel over de toekomst van het DCEU. Volgens het zakenblad, dat doorgaans zeer betrouwbaar is, zou Harley Quinns toekomst in het filmuniversum afhangen van het succes van Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Maar dat blijkt nu toch niet te kloppen.

Toch te zien
Forbes heeft het bericht nu van een kleine update voorzien. Daarin schrijft journalist Mark Hughes dat hij nieuwe informatie heeft gekregen van zijn bronnen. Nu stellen zij dat de verwachting wel is dat Robbie terugkeert als Harley Quinn in die film en dat ze gewoon in de meest recente versie van het script zit.

De verwachting is ook al dat de opnames van de film dit jaar nog van start gaan. Dat is ook eerder dan verwacht werd. Vermoedelijk heeft Robbie dan genoeg Harley Quinn dit jaar, want half dit jaar rondt ze de opnames van Birds of Prey af. Daarna volgt dan The Suicide Squad, twee films die nog wel even op de plank blijven liggen.

The Suicide Squad staat gepland voor releases in augustus 2021. Birds of Prey voor februari 2020.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

beetje dubbel

PG13 en R-rated

Scheerzeep

Avatar

Niet heel verrassend. Gelukkig maar!

Sunspot

Avatar

Tuurlijk, doet studio soweiso wel de nodige moeite voor.

Ze was 1 van de beste dingen in de film en mooiste/geilste ook nog.

Dus ja, die zit er wel in straks Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair