Algemeen

'Avengers: Endgame' lijkt MCU overhoop te gooien

Deze slechteriken terug in deel vier?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Met nog zo'n twee maanden te gaan kunnen we komende weken heel wat officiële nieuwigheden rond Avengers: Endgame verwachten. Ondanks dat Avengers: Infinity War eigenlijk al de beste "trailer" is voor Endgame zullen we ongetwijfeld meer beelden uit de film te zien krijgen via (tv-)trailers, foto's, posters en ander materiaal. Op dit moment moet de meest nieuwsgierige mens het vooral doen met mogelijk onthullende merchandise.

Onderstaande foto's - als de opgenomen zaken voorkomen in de film - en zeker de tekst zijn daadwerkelijk enorme spoilers, dus ben gewaarschuwd!!


Als eerste een foutje van Tom Holland (Spider-Man) tijdens een oud interview. De acteur zei verleden jaar april tijdens een interview met Access en samen met Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) dat de laatste flink wat tekst heeft over de Quantum Realm. Iets dat sowieso niet gebeurde in Infinity War. "Hij heeft echter de moeilijkste tekst. Hij moet het hebben over zoveel Quantum Realm... dingen," aldus de wel vaker spoilende Holland.

LEGO sets
Vaak weten LEGO-sets richting te geven aan wat we in bepaalde films kunnen verwachten. Als eerste is er een hint naar de terugkeer van een robot uit Iron Man (2008). Via een nieuwe set wordt duidelijk dat Dum-E hoogstwaarschijnlijk terugkeert; op het eerste oog misschien niet de grootste spoiler. Ook krijgen we een nieuwe blik op het Avanched Tech-pak van Iron Man.


Mogelijk veel grotere spoilers onthullen andere sets. Eentje hint naar de terugkeer van de Chitauri - linksonder op onderstaande foto. Dit leger buitenaardse wezens was te zien in The Avengers (2012) en werd verslagen. Dat ze terugkeren is overigens niet heel vreemd. Eerdere foto's vanaf de set van Endgame onthulden dat we in Endgame terugkeren naar het slagveld in New York. Tijdreizen of flashbacks lijken dus wel zeker onderdeel van de vierde Avengers-film. En ook opvallend... Zien we daar een Hulkbuster-achtige War Machine en een nieuwe Quinjet?4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Dat zijn inderdaad de ''War Machine Buster'' en de ''Quantum Quinjet''

lamoteg

Avatar

Overhoop niet, ze gaan even langs bij slagveld tijdens tijdrijzen. Misschien helpen ze even mee Smiley face

Janushhw

Avatar

Eig was dit allemaal al bekend sinds dag 1 dat ze terug gingen naar new york 2012

Sunspot

Avatar

Vision komt wel terug, maar dan zonder steen, ben benieuwd hoe hij dan zal zijn, minder krachten natuurlijk, ben meest benieuwd naar hem.

Wil ook solo film van Vision, al sinds introductie, kan zo interessant zijn

nieuwslaatste nieuws

meest populair