Bloederige nieuwe foto 'Hellboy'!

Bloederige nieuwe foto 'Hellboy'!

Daar gaan gegarandeerd slachtoffers vallen.

Er is een nieuwe foto vrijgegeven voor de aankomende reboot van Hellboy. Het lijkt erop dat de film van regisseur Neil Marshall geen spetterend debuut zal beleven, wat misschien deels komt door een wat aparte eerste trailer. Wellicht hoopt men met een hernieuwde marketingcampagne het beeld weer recht te zetten.

Waar de eerste trailer mikte op een Deadpool-achtig sfeertje, slaagde dat niet helemaal. Nu moet men met de marketing dus een achterstand inhalen en daarvoor is nu dus een nieuwe foot vrijgegeven. Die laat ons Hellboy (David Harbour) samen met Major Ben Daimio (Daniel Dae Kim) zien. Ook zien we een behoorlijk bloederig lijk onder Hellboy liggen.

Andere toon
Het lijk maakt een ding duidelijk: deze film krijgt een heel andere toon dan de twee van regisseur Guillermo del Toro. De boel moet bloederiger, harder en vooral ook serieuzer zijn. Met hier en daar dus wat humor, zoals de trailer al duidelijk maakte. Onderstaand beeld illustreert in elk geval dat bloed.

Bekijk de afbeelding
De reboot van Hellboy laat zien hoe onze titelheld het opneemt tegen de Blood Queen (Milla Jovovich). Een strijd die niet heel makkelijk zal blijken, maar hopelijk wel vermakelijk! Vanaf 11 april in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair