Algemeen

Bloederige nieuwe foto 'Hellboy'!

Daar gaan gegarandeerd slachtoffers vallen.

door Jim Pedd om 08:33 in Algemeen
Er is een nieuwe foto vrijgegeven voor de aankomende reboot van Hellboy. Het lijkt erop dat de film van regisseur Neil Marshall geen spetterend debuut zal beleven, wat misschien deels komt door een wat aparte eerste trailer. Wellicht hoopt men met een hernieuwde marketingcampagne het beeld weer recht te zetten.

Waar de eerste trailer mikte op een Deadpool-achtig sfeertje, slaagde dat niet helemaal. Nu moet men met de marketing dus een achterstand inhalen en daarvoor is nu dus een nieuwe foot vrijgegeven. Die laat ons Hellboy (David Harbour) samen met Major Ben Daimio (Daniel Dae Kim) zien. Ook zien we een behoorlijk bloederig lijk onder Hellboy liggen.

Andere toon
Het lijk maakt een ding duidelijk: deze film krijgt een heel andere toon dan de twee van regisseur Guillermo del Toro. De boel moet bloederiger, harder en vooral ook serieuzer zijn. Met hier en daar dus wat humor, zoals de trailer al duidelijk maakte. Onderstaand beeld illustreert in elk geval dat bloed.


De reboot van Hellboy laat zien hoe onze titelheld het opneemt tegen de Blood Queen (Milla Jovovich). Een strijd die niet heel makkelijk zal blijken, maar hopelijk wel vermakelijk! Vanaf 11 april in de bioscoop.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gregbelgie

Avatar

Ik zie hier anders wel naar uit!! Waarom het geen kans geven? De vorige hellboys waren topfilms maar wie weet overtreft deze hellboy de andere wel ?

GreenHornet

Avatar

dit kan wel eens de Flop van het jaar worden

Maac

Avatar

Zin in!

eltorro

Avatar

@GreenHornet: De film kan een kleine flop worden, maar een grote flop lijkt me niet. Het productie budget zal wel niet heel hoog geweest zijn en Hellboy heeft wel veel naamsbekendheid.

Master Of Films

Avatar

Maac "Zin in!"

Ondanks dat het geen vervolg is van Guillermo del Toro. :(
Ondanks dat Ron Perlman er toch beter uit ziet als Hellboy. Met alle respect van David Harbour. Hij zag er wel beter uit op deze poster dan in de trailer.
Ondanks dat Milla Jovovich de beste actrice aller tijden is, en daardoor zeker de sterren van de hemel gaat spelen in deze film. :P
Ondanks dat Doug Jones ook niet meedoet. :(

Don't get me wrong. Ik wil graag een (nieuwe) Hellboy film zien, maar ik ben wat getemperd met mijn enthousiasme. Ondanks dat ik Neil Marshall wel hoog ziet zitten. Hij heeft immer best wel leuke films gemaakt. En ook nog eens een aantal toffe TV series heeft geregisseerd zoals Lost in Space, Westworld & GoT.

Maac

Avatar

^Ik begrijp je vergelijkingen met de eerste Hellboy-films, maar ik probeer die toch los van deze reboot te zien.

Mila Jovovich lijkt juist een erg logische keuze aangezien dit nogal aanvoelt als een superheldenfilm die zichzelf niet al te serieus neemt. Ik vond de trailer erg overtuigend; een combinatie van luchtig vermaak, goede actie en mooie beelden (dat laatste verraste eerlijk gezegd).
Hoge verwachtingen heb ik dus niet, hopelijk wel realistische.

Master Of Films

Avatar

Maac "Ik begrijp je vergelijkingen met de eerste Hellboy-films, maar ik probeer die toch los van deze reboot te zien."
Je hebt een sterke wil. Smiley face Maar ik geef toe ik heb een beetje moeite om Del Toro los te laten. Daarbij heeft Pacific Rim: Uprising ook niet geholpen dat Del Toro van de hand is gedaan. De beste man had iets opgebouwd, dat vervolgens wordt vernietigd. Dat was weliswaar een sequel, dus met een reboot moet ik wat verzachtende omstandigheden bij rekenen.
Bezorgd ja. Een kans geven ja.

Maac "Mila Jovovich lijkt juist een erg logische keuze aangezien dit nogal aanvoelt als een superheldenfilm die zichzelf niet al te serieus neemt."
True. Ze is dan geen top actrice, maar dat ze vroegâh een fotomodel was is nog steeds wel te merken. Smiley face

Maac "Hoge verwachtingen heb ik dus niet, hopelijk wel realistische"
Ahhh. J.C's wijsheid wordt verder voorgebracht. Is niet realistische water waar Aquaman zich niet in kan verdrinken, dan verspreid het wel naar andere segmenten. Invloed is groot van deze man :D wink wink Smiley face

Maac

Avatar

^Gelukkig kan ik nog steeds genieten van Pacific Rim zonder teveel te denken aan de slechte sequel. Dat het jammer is dat we daardoor misschien nooit een goed vervolg op dit universum krijgen is daarentegen een understatement!

En zodra ik in Hellboy iets zie gebeuren dat absoluut niet kan ga ik boze tweets sturen ;)

NieuwsFilm

meest populair