Meer nieuws over Edgar Wright's horrorfilm!

'Last Night in Soho' krijgt langzaam vorm!

Er is eindelijk meer nieuws rondom Edgar Wright nieuwste film, Last Night in Soho. De film zal zich afspelen in de gelijknamige wijk in London en wordt een psychologische horrorfilm; het script wordt dan ook geschreven door de scenariste die al eerder aan Penny Dreadful werkte, namelijk Krysty Wilson-Cairns, al wordt zij wel bijgestaan door Wright zelf. Maar nu is ook meer bekend over de cast.

Wright castte al eerder de jonge Glass actrice Anya Taylor-Joy, maar nu zijn ook nog twee andere namen bekend gemaakt. Zo treedt ook Thomasin Harcourt toe tot het project; zij wist recentelijk nog hoge ogen te gooien in Leave No Trace. Ook Matt Smith, voornamelijk bekend van Doctor Who, gaat een grote rol spelen in de film.

Inspiratie Wright
Wright gaf ook aan waar hij de inspiratie voor de film vandaan haalde: ''Ik heb me laten inspireren door horrorklassiekers als Polanski's 'Repulsion' en Roeg's 'Don't Look Now'. I realiseerde me opeens dat ik nooit een film heb gemaakt over centraal Londen en ik moest meteen aan de buurt Soho denken, waar ik de laatste 25 jaar gigantisch veel tijd heb doorgebracht''.

De release date is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair