Gave foto's 'Hellboy''

Gave foto's 'Hellboy''

Coole nieuwe beelden!

De tweede trailer voor Neil Marshalls Hellboy werd een stuk beter ontvangen dan de eerste. Niet alleen hoorden we David Harbours held flink schelden, maar zat er ook heel wat bloed in. En Daniel Dae Kims Ben Daimio veranderde in een jaguar. Niet slecht en om dat gevoel vast te houden, zijn er vandaag drie nieuwe beelden gepubliceerd.

Het eerste van de drie beelden laat ons Hellboy en een magisch BPRD-teamlid zien, Alice Monaghan genaamd. Zij wordt gespeeld door Sasha Lane en het duo zit erbij alsof ze een gezellig gesprek hebben. En dan is er natuurlijk het gigantische geweer van Hellboy.

Bekijk de afbeelding
De tweede foto is van Hellboy in volle glorie.

Bekijk de afbeelding
Tot slot is er nog een derde beeld vrijgegeven dat de oeroude tovenares Nimue (Milla Jovovich laat zien. Zij heeft het voorzien op de wereld en het is aan Hellboy en zijn collega's van de BPRD om deze middeleeuwse heks te stoppen.

Bekijk de afbeelding
Hellboy begint als Nimue, de Blood Queen, weer tot leven gewerkt wordt. Zij snakt naar wraak en zet alles op alles om verraad uit het verleden te wreken. Dat zorgt ervoor dat ze clasht met Hellboy, die haar wil stoppen maar uit moet kijken dat hij niet per ongeluk de apocalypse inluidt.

Vanaf 11 april in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair