Het ziet er slecht uit voor 'New Mutants'

Het ziet er slecht uit voor 'New Mutants'

De X-Men film zit weer in de problemen.

Deze zomer is X-Men: Dark Phoenix in de bioscopen te zien. Daarna zou New Mutants moeten volgen, maar het begint steeds meer de vraag te worden of de film er wel komt. Vandaag blijkt dat de geplande heropnames nog altijd niet begonnen zijn.

The Hollywood Reporter meldt dat de productie van New Mutants momenteel in limbo verkeert. Er zouden flinke heropnames plaats moeten vinden, maar die zijn nog niet gepland. Wanneer ze beginnen hangt schijnbaar af van regisseur Josh Boone, die momenteel bezig is met de serie The Stand gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King.

Veel tegenslagen
New Mutants moest eigenlijk in april 2018 in première gaan. Maar daarna werd de release uitgesteld tot februari 2019 en vervolgens tot augustus. Maar het lijkt er steeds meer op dat de film ook die datum niet haalt. Naar het schijnt moet de film uiteindelijk wel uitkomen, maar mag Disney straks, als de overname van Fox rond is, beslissen of dat in de bioscopen zal zijn of dat de film naar streamingdienst Disney Plus komt.

De X-Men film draait om vijf jonge mutanten. Zij ontdekken pas net dat ze krachten hebben. Maar ze hebben ze nog niet leren gebruiken, of ze zitten al vast in een geheime faciliteit waar ze moeten vechten om te overleven.

NieuwsFilm

meest populair