Algemeen

Toekomst 'Captain Marvel' is buitengewoon

Marvel-baas Kevin Feige blaakt van vertrouwen.

door Jim Pedd om 07:52 in Algemeen
Deze week is Captain Marvel eindelijk in de bioscoop te zien. Natuurlijk kunnen fans er vanuit gaan dat er een vervolg komt. Actrice Brie Larson tekende niet voor niets voor zeven films bij Marvel. Nu al laat Marvel-baas Kevin Feige weten dat het personage een buitengewone toekomst te wachten staat.

Captain Marvel draait om Carol Danvers, een dame die ooit voor de Airforce werkte maar door de Kree ontvoerd werd. Daarop kwam ze terecht op hun wereld, waar ze al snel superkrachten bleek te hebben. Ze werd ingezet voor hun elite-eenheid, de Starforce, tegen de Skrulls. Een missie brengt Carol naar de Aarde, waar langzaamaan herinneringen aan haar leven op Aarde terugkomen.

Vervolg is zeker
Dat er een vervolg komt, is zeker. Volgens Kevin Feige hangt dat natuurlijk af van de box office verdienste, maar de kans dat er een nieuwe Marvel-film rond Carol komt lijkt vrij groot. Volgens Feige is de toekomst dan ook buitengewoon. "Op veel manieren is een eerste film een brainstorm voor wat de toekomst kan brengen," begon Feige tegenover Screen Rant. "Wat die toekomst brengt is nog niet duidelijk. Maar wat de toekomst kan brengen is behoorlijk speciaal."

Vanaf donderdag in de bioscoop. Wil je meer weten over Captain Marvel? Lees dan hier onze special over de film.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

pete928s

Avatar

hallelujah artikel 572

NieuwsFilm

meest populair