'Captain Marvel' en Secret Invasion belangrijk in Phase IV van het Marvel Cinematic Universe

'Captain Marvel' en Secret Invasion belangrijk in Phase IV van het Marvel Cinematic Universe

Plus een blik op het kostuum van Captain Marvel in Endgame.

De gebeurtenissen in de film en de heldin Captain Marvel zelf krijgen hoogstwaarschijnlijk een belangrijke rol in de films na Avengers: Endgame. Marvel Studios-baas Kevin Feige sprak over het mogelijke tweede deel en welk aandeel 'Secret Invasion' heeft in de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. Ook hebben we concept-art van het nieuwe pak van de heldin in Endgame. Let op: SPOILERS!!!


Secret Invasion in MCU?
In gesprek met Entertainment Tonight liet Feige een aantal spoilers vallen voor Captain Marvel. Zo ging hij in op de Skrulls, in de film uiteindelijk niet de slechteriken. Het blijkt dat er mogelijk wordt gekeken naar een 'Secret Invasion'-verhaal in het MCU. "Net als bij de mensheid zijn er goede Skrulls en slechte Skrulls. Maar een van de dingen die we in deze film wilden laren zien, is dat je een boek niet kunt beoordelen aan de hand van zijn kaft," aldus Feige. "Maar ik denk er wel aan om ze uit te werken en van hen driedimensionale wezens te maken, de Skrulls. Je zou dan goede en slechte tegenkomen."

Captain Marvel 2
Tussen Captain Marvel en Avengers: Endgame zit flink wat tijd. Het is nog onbekend wat ze exact in die periode doet. Een beschrijving van een vertoonde clip uit Endgame onthulde dat Vers waarschijnlijk heeft gevochten voor werelden waar geen superhelden zijn. "Nou, we weten niet wat ze heeft gedaan, toch? Ze zei dat ze weg zou gaan en aan het einde zagen we haar wegvliegen. En dan springen we vele jaren vooruit de toekomst in. Wat er in die tussenliggende tijd gebeurde is volgens mij iets dat op een gegeven moment heel leuk zou zijn om te verkennen," aldus Feige die hiermee mogelijk hint naar de verhaallijn van Captain Marvel 2.

Pak Captain Marvel in Avengers: Endgame
Voor wie de film al heeft gezien, weet de post-creditscène een link heeft met Avengers: Endgame. We zien Brie Larsons personage namelijk contact maken met een aantal van de overgebleven Avengers. Hieronder concept-art uit het boek 'Art of Captain Marvel' van het pak dat ze in het shot draagt, met meer gouden tinten. Anthony en Joe Russo's Endgame is te zien vanaf 24 april.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair