Video

Zeer vermakelijke eerste clip superheldenfilm 'Shazam!'

Jochie wordt beer van een superheld.

door Bram de Groot om 09:43 in Video
Begin deze maand zagen Marvels Captain Marvel haar debuut maken op het witte doek. Begin volgende maand is het de beurt aan DC's Captain Marvel in de superheldenfilm Shazam! Hieronder zie je een eerste clip uit de film!

In Warner Bros.' Shazam! zal de held van acteur Zachary Levi vermoedelijk gewoon Shazam heten. In de comics veranderde zijn naam al in 1973 en in 2012 werd zijn naam officieel omgedoopt naar Shazam. Dit om een einde te maken aan een slepend handelsmerkconflict tussen DC en Marvel.

Billy Batson
Nu is hij dus op het witte doek te zien en daarin zien we het herkomstverhaal van de held die uit Billy Batson (Asher Angel) wordt geboren als hij "SHAZAM" roept. Onderstaande clip laat zien hoe Billy omgaat met zijn superkrachten.


Vanaf 5 april moet Shazam! in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen debuteren. Er zou al gewerkt worden aan het vervolg Black Adam met Dwayne Johnson als het titelpersonage. Er is voor die film nog geen verschijningsdatum bekend.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BlackPowerWolf

Avatar

Ik denk dat Shazam het DC Dark Universe gaat redden

Innocent

Avatar

Yep, DC humor eindelijk. Zullen ze nu toch een keer naar marvel gekeken hebben!?. Nu nog niet de hele stad slopen als Shazam met de bad guy vecht en dan zal alles wel op zijn plek vallen voor DC.

eltorro

Avatar

@BlackPowerWolf: Volgens mij haal je twee film universums door elkaar. Maar volgens mij hoeft er niks gered te worden, film presteren hartstikke goed aan de box office.

@Innocent: Humor zit er al in vanaf Suicide Squad. En alleen Marvel mag dus een stad in zijn films slopen?

nieuwslaatste nieuws

meest populair