Algemeen

Marvel-film 'Shang-Chi' vindt regisseur!

De Marvel-film over een Aziatische superheld.

door Bram de Groot om 11:35 in Algemeen
In Phase IV gaan we niet alleen meer van het kosmische Marvel-universum ontdekken, ook duiken er nieuwe helden op van de planeet Aarde. Eén daarvan is de Aziatische superheld Shang-Chi - de Master of Kung Fu!

Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat Destin Daniel Cretton (Short Term 12, Just Mercy) de superheldenfilm Shang-Chi gaat regisseren. Hij gaat het script gebruiken van Spider-Man: Into The Spider-Verse en Wonder Woman 1984-schrijver Dave Callaham. Volgens THR waren ook regisseurs Justin Tipping (Dear White People), Alan Yang (Tigertail) en Deborah Chow (Reign, Jessica Jones, The Mandalorian) in beeld voor de klus.

Aziatische Black Panther?
Marvel Studios gaat nu op zoek naar de cast voor de film. Volgens de media is Marvel op zoek naar een vergelijkbaar succes als Black Panther, een superheldenfilm die vooral op de zwarte gemeenschap in de States een culturele impact had en recent was de film nog in de race om de Oscar voor Beste film.

Een verschijningsdatum is nog niet bekend, maar het lijkt er verdacht veel op dat Shang-Chi in 2021 moet gaan verschijnen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Dat zo'n hollywood film werkt, bewezen zowel Black panther als Crazy Rich Asians. Maar mij spreekt ie noch niet echt aan, puur omdat de held me niet zo boeiend lijkt. Nou ken ik 'm niet vanuit de comics, maar volgens mij heeft hij geen speciale gaven of krachten. En dat vind ik persoonlijk toch de wat saaiere helden.

Decepticon

Avatar

Dus dit wordt een compleet "Chinese" productie, om ook die bevolkingsgroep tevreden te stellen.
Gaat echt helemaal nergens meer over. Ik vind Black Panther een goede film, maar wel de minste van de hele MCU, als dit ook maar niet zo'n "matige"film oplevert, anders mogen ze van mij gauw stoppen met deze politieke correctheid.

Ik kan Shang-Chi niet, maar ik hoop dat het een gave martial arts film oplevert.

Guyon2002

Avatar

Continu Marvel nieuws en als de nieuwe Endgame trailer dan online komt gebeurt er weer niks.....

nieuwslaatste nieuws

meest populair