Algemeen

Captain Marvel wordt leider; Goose terug in 'Endgame'?

Heldin wordt in Phase IV het belangrijkste gezicht.

door Bram de Groot om 12:16 in Algemeen
De meest recente film in het Marvel Cinematic Universe (MCU) heeft een aantal belangrijke personages onthuld. Captain Marvel lijkt samen met Avengers: Endgame een basis te gaan leggen voor de films in de volgende fase van het MCU. Naast een intergalactische oorlog is duidelijk dat Captain Marvel de leider gaat worden in de volgende reeks films. Ook haar kat Goose zou nog wel eens een leuke toevoeging kunnen zijn.

In 'Captain Marvel: The Official Movie Special' bevestigde Kevin Feige de vooraanstaande rol van het personage van actrice Brie Larson:


"Toen we erachter kwamen dat Brie Larson misschien geïnteresseerd zou zijn in onze wereld, hadden we een aantal vergaderingen. Ze is een groot fan van het personage in de comics. Een van de hoogtepunten van mijn carrière bij Marvel was om haar voor te stellen tijdens Comic-Con en haar naar het podium te laten komen en daar te staan met bijna iedereen uit onze films. Daar stond ze vooraan en het was een grote prefiguratie - niet alleen voor hoe het publiek Brie haar zou gaan steunen als het personage, maar ook voor hoe Captain Marvel op het punt staat om de leiding te nemen over van het complete Cinematic Universe."

Kat Goose
Daarnaast lijkt ook de kat Goose een belangrijke rol te gaan spelen. Na het vermakelijke debuut in Captain Marvel is de kat hoogstwaarschijnlijk ook te zien in Endgame. Op de voorkant van de nieuwste editie van Empire magazine, dat geheel in het teken staat van Endgame, staat de streepjescode namelijk afgebeeld in de vorm van een kat. Dit lijkt een terugkeer te voorspellen. Zie hier. Overigens blijkt Marvel erg blij met Goose:10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik zie geen enkele aanwijzing waarom Goose een belangrijke rol lijkt te gaan spelen en waarom hij in End Game te zien zou zijn.
De Flerken is er in Captain Marvel puur voor comic relief, niets meer.
Ik ben niet bekend met de comics van Captain Marvel, maar van mij mogen ze Goose weg laten in aankomende films.

Devenace

Avatar

Haar interviews en houding is tenenkrommend, hopelijk begrijpt Marvel/Disney dat dit averrechts gaat werken voor het personage Captain Marvel.

Dukat

Avatar

@Devenace: wat bedoel je met haar houding?

Devenace

Avatar

Ik heb wat clipjes op Youtube bekeken van haar van de laatste tijd, tevens ook haar Marvel promotie tour en nog een award uitreiking ergens dat richting white bearded men ging.
Het is een irritant meisje dat de plank volledig misslaat.
En dat gaat haar carriere kosten, als ze deze kt houding blijft houden.

centr1no

Avatar

Devenance "Haar interviews en houding is tenenkrommend, hopelijk begrijpt Marvel/Disney dat dit averrechts gaat werken voor het personage Captain Marvel."
Het overdreven politiek correcte Hollywood en de mensen die te pas en te onpas situaties naar boven brengen waar e.o.a. bevolkingsgroep ondervertegenwoordigd woord zijn misselijkmakend.
Hoe in dit specifieke geval echter door sommigen een goedbedoelde boodschap uit verband wordt getrokken en gebruikt wordt als oorlogsverklaring en een boycot oproep en alle domme uitspraken die verder op de clickbait websites gedaan worden is werkelijk te debiel voor woorden.
Zijn haar interviews en houding echt zo erg, of ga je alleen af op de clickbait rants op Youtube e.d.?
Om de haverklap zien we (ook hier) de 'artikelen' dat er weer 'ophef' is over iets wat iemand ergens gezegd zou hebben.
Ik weet niet meer waar het over ging maar ik heb een keer tientallen berichten, artikelen, youtubefilmpjes met honderdduizenden views gezien over één negatief bericht in de onderste regionen van Twitter dat 14 re-tweets had.
De 'mening' van een onbekend individu wordt belicht alsof het een decreet van regeringsleider is. Donals Trumps rare gedrag krijgt niet eens zoveel verontwaardiging.

chefry1983

Avatar

Goose was wel grappig maar echt bijzonder nou ook weer niet.
Zou het kunnen dat hij Thanos opeet?

Devenace

Avatar

Ik heb Youtube clips gekeken van haar, dus oordeel zelf.

Moviemagic

Avatar

Dukat "@Devenace: wat bedoel je met haar houding?"

Voorbeeldje:
Captain Marvel - Brie Larson's EXACT WORDS

Nu waarop Ben Shapiro reageert:
Ben Shapiro Calls Out Brie Larson Over Her 'White Male' Comments


Guyon2002

Avatar

Hoewel ik geen Brie Larson fan ben was Captain Marvel een prima karakter, toch zie ik liever iemand anders de leiding nemen na Endgame. Ik zou het liefste Spider-Man die taak op zich zien nemen, zeker aangezien hij het populairste marvel-karakter is, maar daar is de MCU versie niet serieus genoeg voor. Ik zou mijn geld op Doctor Strange hebben gezet

Newmarvelfan

Avatar

De flerken kan heel belangrijk zijn, de alien heeft oneindig ruimte om iets te eten, volgens de stripboeken kan hij teleporteren en hij kan infinty Stones opeten zonder dat hij sterft, misschien kan je wel tijdreizen door hem, zoals in de strips.

nieuwslaatste nieuws

meest populair