Algemeen

'Avengers: Endgame' onthult intergalactische oorlog

Volwassenere Captain Marvel in Endgame.

door Bram de Groot om 14:11 in Algemeen
Thanos heeft zijn doel bereikt aan het einde van Avengers: Infinity War, maar hij lijkt er zelf niet heel veel sterker op te zijn geworden. In Avengers: Endgame is het tijd voor ouderwetse wraak. De overgebleven helden trekken samen ten strijde en krijgen bovenal hulp van de nagenoeg onverslaanbare Captain Marvel. Let op: spoilers.

In Captain Marvel zien we hoe Carol Danvers (Brie Larson) haar werkelijke kracht ontdekt. Ze toont deze uiteraard en na de eindslag zien we haar in Endgame pas weer terug, 23 jaar later. Dit is een periode waarin de Aarde vaker aan de afgrond heeft gestaan. Denk aan de gebeurtenissen in The Avengers (2012), Avengers: Age of Ultron (2015) en uiteraard Infinity War.

Waar was Captain Marvel de afgelopen 23 jaar?
Toch greep Captain Marvel niet in. Marvel-baas Kevin Feige hierover, via Cinema Blend:


"Er zit geen volledige flashback van de afgelopen 23 jaar in Avengers: Endgame. Ik wil niets zeggen over Endgame, maar ze neemt heel erg de verantwoordelijkheid voor plekken die niet de aarde zijn - grotendeels omdat de aarde Fury en de Avengers heeft."

Intergalactische oorlog
Ook blijkt er buiten ons zicht een intergalactische oorlog af te spelen. Feige:


"Als mensen de film hebben gezien, dan is er ook een antwoord. Ze heeft te maken met een onrechtvaardige oorlog, zoals er op een bepaald moment in de film [Captain Marvel] naar wordt verwezen, tussen de Kree en de Skrulls - ze heeft gezworen om hen te helpen een huis te vinden, ze heeft gezworen de Supreme Intelligence na te jagen. en hoe moeilijk dat ook was, het zou zeker een antwoord op de vraag kunnen zijn."Danvers in Endgame
Overigens zagen we de eerste officiële beelden van Captain Marvel in Endgame in de trailer. Hieronder de screenshots. De beelden beloven vermakelijke onderonsjes tussen Thor (Chris Hemsworth) en Danvers.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rafael11

Avatar

Thor 'I like this one'Je bent niet de enige hoor ThorSmiley face

Ze ziet er hier in Endgame beter uit dan in haar solofilm vind ik. Hier straalt ze veel meer uit. Ik hoop op een leuke chemistry tussen haar en Thor. Lijkt me leuk om de twee sterkste Avengers samen te zien werken.Endgame word een erg drukke film zo. Alle overgebleven Avengers moeten eerst weer hergroeperen, met een plan komen om de snap ongedaan te maken, zoektocht naar Thanos, Thanos vechten, Infinity Stones verzamelen. Mogelijk een tweede grote villain, gedoe met de Quantumrealm en nu ook nog een intergalactische oorlog. Dat word me een film van jewelste!

Utah

Avatar

Thor steelt straks de show

Ereptile

Avatar

Ze ziet er wat minder kinderachtig uit in Endgame. Ik denk/hoop dat de Russo's wel het betere uit Larson hebben weten te halen qua acteren!

Boer

Avatar

Brie Larson blijft toch een beetje stijf als Captain Marvel, ook in deze trailer..

kokosnoot

Avatar

Ik snap nu wel wat mensen bedoelen met houten klaas of geen of weinig emoties tonen. Ze komt nogal koel over. Daardoor een stuk minder interessant als heldin. Thor weet wel wat expressie van gevoel is (en charisma) in dit geval.

ThEnd

Avatar

James Gunn gaat Guardians 3 regisseren!

https://www.slashfilm.com/guardians-of-the-galaxy-vol-3-director-2/

ArnoQ

Avatar

Filmtotaal! SPOILER ALERT :((

nieuwslaatste nieuws

meest populair