Algemeen

Gerucht: nieuwe 'Star Wars'-trilogie speelt zich af in Oude Republiek

Honderden jaren voor de Skywalker-familie.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Game of Thrones-bedenkers David Benioff en D.B. Weiss zijn bijna klaar met hun werk aan die populaire HBO-serie. En dus is het tijd voor een nieuw project en dat is een trilogie van Star Wars-films. Naar verluidt beginnen de opnames van de eerste film deze herfst al. En dus zijn er ook voor het eerst wat details.

Het duo wendt zich eindelijk tot een sterrenstelsel ver, ver weg en mogen verhalen vertellen die zich lang, lang geleden afspelen. Waar Star Wars: Episode IX het afscheid vormt van de Skywalker-familie, is nu ook duidelijk dat dit ook echt een afscheid vormt.

Oude Republiek
De filmreeks van Benioff en Weiss speelt zich volgens de site Star Wars News Net honderden jaren voor de Skywalkers af en draait om de Oude Republiek. Dat is de Republiek waarin de Jedi nog altijd van groot belang zijn. Volgens een bron van de site doet deze nieuwe film vooral denken aan een crossover tussen Star Wars en Lord of the Rings.

Natuurlijk moet het nieuws met een korrel zout genomen worden.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Misschien voorouders van de Skywalkers? De oprichter en eerste Sith blijkt een Skywalker te zijn of zo iets.

In mijn ogen draaien de films juist om de Skywalkers.

centr1no

Avatar

Game of Thrones-bedenkers David Benioff en D.B. Weiss???
Wat ze gedaan hebben is de boeken van George R.R. Martin versimpelen en aanpassen naar hapklare brokken voor de serie. En voor GOT hebben ze ook niet memorabels geschreven.
Dat geeft mij in ieder geval totaal niet het idee dat ze de capaciteit hebben om zelf een fatsoenlijk verhaal te kunnen verzinnen.

Giovanni

Avatar

Zo te zien hebben er hier niet veel Knights of the old Republic 1&2 gespeeld. Deze verhaallijn is geweldig. En vergeet de Skywalkers want hier gaat het over de geweldige Revan. Lijkt in sommige dingen op Anikin maar is veel meer volwassenen, de meest charismatische persoon uit starwars en ook een meester strategist. Ondanks dat hij geweldig was was hij duidelijk niet de sterkste ooit. Maar kreeg in een record tempo dingen voor elkaar. Verder zijn er nog veel meer interessante personages.

Devenace

Avatar

Jammer, was ik al bang voor.

MARQ242

Avatar

Where is Ryan Johnson when we need him?!!! Smiley face

Innocent

Avatar

Alsjeblieft Disney neem deze beslissing, er is zo veel materiaal om te gebruiken waardoor je nog jaren lang starwars films kan blijven maken.

shellghost

Avatar

Cool.
Het kon eigenlijk ook niks anders worden dan The Old Republic.

adofmirosch

Avatar

De geanimerde scènes van deze games zijn fantastisch.
Het is wat serieuzer en donkerder dan de films.

MovieMaster2

Avatar

Geweldig alleen nog een goed verhaal en het kan geweldig worden

Hyenas

Avatar

Knights of the old FUCKING republic! Bij verre de beste Star Wars game ooit met een episch verhaal. Hopen dat ze de focus leggen op lightsaber gevechten en dit prachtig verhaal en dan moet het helemaal goed komen. Als dit echt zo blijkt te zijn ben ik zo fucking hyped hiervoor!

Sunspot

Avatar

Zou zeker cool zijn, ken het meer van spellen overigens, maar kom maar op

LeonardoPacino

Avatar

@Giovanni:

Precies. Het verhaal van Lord Revan is voor mij het beste verhaal dat verteld is in het Star Wars universum.

Laatst zag ik ook een poll op een star wars site over de favoriete Sith's. Ik was positief verrast toen ik zag dat Revan dit met overmacht won, ver voor Darth Vader.

NieuwsFilm

meest populair