Algemeen

Tom Holland hint op nieuwe trailer 'Spider-Man: Far From Home'

Tom Holland lijkt daar wel op te hinten.

door Jeffrey Kouters om 12:41 in Algemeen
Hollywoodster Tom Holland heeft de geruchten dat er maandag een nieuwe trailer verschijnt voor Spider-Man: Far From Home flink aangewakkerd. Eerder deze week stuurde hij namelijk een verdachte tweet de wereld in.

Het zou zomaar eens kunnen dat Sony en Marvel ons maandagochtend trakteren op gloednieuwe beelden van Spider-Man: Far From Home. Een geheimzinnig bericht op Twitter van hoofdrolspeler Tom Holland wekt die indruk althans wel. @TrailerTrack kan niet bevestigen of er inderdaad een nieuwe trailer verschijnt. Er is in ieder geval nog geen rating aangevraagd. Desalniettemin verscheen de tweede trailer van Spider-Man: Homecoming (2017) ook eind maart.


Wegstrepen
Het is niet echt aannemelijk dat het om een trailer voor een van Hollands andere projecten, zoals The Voyage of Doctor Dolittle of Chaos Walking, gaat. Doctor Dolittle verschijnt namelijk pas volgend jaar en Chaos Walking moet nog de nodige reshoots ondergaan. Sommigen denken dat maandag de kaartverkoop voor Avengers: Endgame begint, maar de kans lijkt klein dat Marvel Holland voor de promotie daarvan inzet, aangezien Spider-Man tot nu toe ontbreekt in alle marketing.
Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen te zien!

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Nog eentje? Zodat we net als bij de 1ste film alles al te zien krijgen?

nieuwslaatste nieuws

meest populair