Algemeen

Danny Boyle onthult vertrekreden 'Bond 25'

Hij vindt het erg jammer.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Het was heel mooi nieuws toen we het kregen: Danny Boyle zou Bond 25 maken. Maar ondertussen is hij weer opgestapt en heeft hij plaats gemaakt voor Cary Fukunaga. Voor het eerst spreekt Boyle nu over zijn vertrek. Hij vindt het nog altijd jammer.

Daniel Craig keert nog eenmaal terug als 007. Dat doet hij in Bond 25, maar die film moet de franchise ook meteen een broodnodige koerscorrectie geven. Na Spectre waren heel wat mensen teleurgesteld. En dat legt extra druk op de makers.

Goed werk
Volgens Boyle was het werk dat hij samen met scenarist John Hodge verrichtte "erg goed". Toch konden zij het nooit afmaken, wat hij jammer vindt. Kwade wil jegens vervanger Fukunaga voelt de regisseur niet, hij heeft namelijk "heel veel over zichzelf" kunnen leren door deze ervaring en productie.

"We werkten heel, heel goed, maar ze wilden onze route niet volgen," aldus Boyle over zijn werk. "Dus besloten we dat onze wegen moesten scheiden. Het zou oneerlijk zijn om te vertellen wat het is, want ik weet niet wat Cary [Fukunaga] doet. Ik kreeg een erg mooi bericht van hem en heb hem succes gewenst."

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tycho Nestoris

Avatar

Mooi dat Boyle zo sportief blijft. Toch is het doodzonde dat hij zijn film nooit heeft kunnen maken, dat wel.

Sunspot

Avatar

Laat Sam Mendes het maar afmaken

NieuwsFilm

meest populair