Algemeen

'The Avengers vs. Godzilla'-film geopperd door regisseur 'Godzilla 2'!

Dit zou de filmwereld op zijn kop zetten.

door Bram de Groot om 09:00 in Algemeen
Het zou wat zijn; de Avengers tegen Godzilla! De regisseur van Godzilla II: King of the Monsters ziet het wel zitten. De wens van Michael Dougherty (Krampus) lijkt echter tegen beter weten in, en vooral een grap.

In het verleden zijn er wel zeker comics gemaakt waarin zowel de Avengers als het filmmonster gezamenlijk te zien waren. In de jaren zeventig had Marvel de rechten in handen om over Godzilla comics te maken.

Cover Godzilla #23
Dougherty plaatste zelfs een cover van 'Godzilla #23' met de titel 'Godzilla: King of the Monsters'. Hierop zijn onder meer Iron Man, Thor en Vision te zien en lijkt Yellow Jacket - bekend uit Ant-Man (2015) - de held die Godzilla moet stoppen.


Later verdwenen de rechten naar Dark Horse Comics en IDW Publishing en daarmee liggen de rechten al jaren niet meer bij Marvel. Daarnaast is een samenwerking tussen Walt Disney / Marvel Studios en Warner Bros. ondenkbaar. Een Justice League vs. Godzilla-film ligt dan nog eerder voor de hand.

Avengers: Endgame verschijnt 24 april. Godzilla: King of the Monsters debuteert op 30 mei.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

AlsjeblIeft niet zeg, moet er niet aan denken. Sommige crossovers werken gewoon niet, leuk soms voor de comic wereld, maar voor film niet.

Chrischzz

Avatar

Eerst King Kong maar koppelen aan Godzilla.
Daarna Pacific Rim er aan hangen, dan hebben we al een monster orgie van jewelste. Maar dan wel met Del Torro als regisseur.

Goku32

Avatar

Decepticon waarom zou dit niet werken, als de advengers het kunnen opnemen tegen een alien invasie of een robot leger. Dan zouden ze het ook kunnen opnemen tegen godzilla king of monsters

StarWars-SGPer

Avatar

O nee, dat hele Marvel universum is al een chaos, ga het niet nog erger maken.

NieuwsFilm

meest populair