Bizarre oorspronkelijke plan voor 'Justice League' onthuld!

Bizarre oorspronkelijke plan voor 'Justice League' onthuld!

En bestaat er een Snyder Cut?

Een Snyder-cut komt er waarschijnlijk niet van Justice League. Maar in een interview laat de regisseur wel weten hoe zijn oorspronkelijke idee voor de DC-film eruit zag. Dat was heel anders dan het oorspronkelijke resultaat.

In een Q&A werd Snyder gevraagd naar de gemengde ontvangst van Batman v Superman: Dawn of Justice en de impact daarvan op de studiobemoeienis met Justice League. Volgens Snyder was dat een goede vraag, en was de invloed groot. Ook werd hij samen met scenarist Chris Terrio onzeker over de invalshoek die Justice League zou moeten nemen.

Knightmare
"De oorspronkelijke Justice League die Chris [Terrio] en ik schreven, is nooit opgenomen, " vertelde Snyder heel eerlijk. Dat komt omdat de studio het een gestoord idee was gaan vinden. Daarnaast waren Snyder en Terrio niet meer zo zeker over hun invalshoek en was het de vraag hoe ze de film moesten insteken.

"Het is een lang verhaal, maar de waarheid is dat de Knightmare-scène altijd mijn idee was voor hoe alles uiteindelijk uitgelegd zou worden. En dat we in de verre toekomst zouden eindigen, waarin Darkseid de Aarde heeft overgenomen en Superman gevallen is voor de Anti-Life Equation. Er zijn maar een paar leden van de Justice League overgebleven en zij vechten voor hun leven. Batman sluit een deal met Cyborg omdat er iets gebeurd is... ze werken aan een plan om de Flash terug in te tijd te laten reizen om Bruce te vertellen..." begon Snyder zijn verhaal.

Daarmee refereerde hij naar de scène in Batman v Superman waarin The Flash (Ezra Miller) ineens opduikt en aan Bruce vertelt dat Lois de sleutel voor alles is. Dat was het verhaal, en Warner wilde ook dat verhaal vertellen. Maar "de details over hoe en waarom de Justice League uit elkaar vielen" maakte dat de studio nerveus werd. Dat moest veranderd worden.

Snyder vertelde tot slot nog dat in zijn oorspronkelijke film, Cyborg The Flash terug in de tijd helpt reizen, zodat Barry Allen de moord op Lois Lane kan voorkomen. Daardoor wordt Superman niet boos op Bruce Wayne en valt de groep niet uit elkaar. Helaas zullen we de Snyder-cut nooit zien, omdat deze niet bestaat.

Tot slot nog die Snyder-cut:
Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair