Will Smiths Genie en het vliegend tapijt op bedenkelijke poster 'Aladdin'

Will Smiths Genie en het vliegend tapijt op bedenkelijke poster 'Aladdin'

En nieuwe tv-trailers voor de Disney-film.

Binnenkort debuteert Walt Disney's live action-sprookje Dumbo in de Nederlandse bioscoopzalen. Het is de eerste van vier grote sprookjesfilms van Disney in 2019. De film die daarna verschijnen lijken alleen maar groter te worden en de eerste die na Dumbo volgt is het nu al flink besproken Aladdin. Hieronder een nieuw affiche en een korte tv-trailers.

In de tv-trailers uiteraard weer wat nieuwe beelden. Een van de personages die opduikt is de slechterik Jafar. De Nederlandse acteur Marwan Kenzari speelt deze snode en bedrieglijke tovenaar, de grootvizier van Agrabah en hoofdadviseur van de sultan. In het geheim bedenkt Jafar een complot om de sultan omver te werpen als de heerser van Agrabah. Hiervoor heeft hij de magische lamp met de geest nodig. Check de nieuwe beelden hieronder!




En dan die nou niet bepaald fraaie poster. Hieronder zie we naast Will Smiths blauwe Genie ook de Aladdin (Mena Massoud) en Jasmine (Naomi Scott) op een vliegend tapijt. Vanaf 22 mei draait Guy Ritchie's Aladdin in de Nederlandse 2D, 3D en IMAX-bioscoopzalen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair