Algemeen

Will Smiths Genie en het vliegend tapijt op bedenkelijke poster 'Aladdin'

En nieuwe tv-trailers voor de Disney-film.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Binnenkort debuteert Walt Disney's live action-sprookje Dumbo in de Nederlandse bioscoopzalen. Het is de eerste van vier grote sprookjesfilms van Disney in 2019. De film die daarna verschijnen lijken alleen maar groter te worden en de eerste die na Dumbo volgt is het nu al flink besproken Aladdin. Hieronder een nieuw affiche en een korte tv-trailers.

In de tv-trailers uiteraard weer wat nieuwe beelden. Een van de personages die opduikt is de slechterik Jafar. De Nederlandse acteur Marwan Kenzari speelt deze snode en bedrieglijke tovenaar, de grootvizier van Agrabah en hoofdadviseur van de sultan. In het geheim bedenkt Jafar een complot om de sultan omver te werpen als de heerser van Agrabah. Hiervoor heeft hij de magische lamp met de geest nodig. Check de nieuwe beelden hieronder!
En dan die nou niet bepaald fraaie poster. Hieronder zie we naast Will Smiths blauwe Genie ook de Aladdin (Mena Massoud) en Jasmine (Naomi Scott) op een vliegend tapijt. Vanaf 22 mei draait Guy Ritchie's Aladdin in de Nederlandse 2D, 3D en IMAX-bioscoopzalen.20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Het tapijt is tenminste nog goed gecast.

Raki-Pure

Avatar

De hand van Will op een bedenkelijke positie ?

GreenHornet

Avatar

Ik zie het probleem niet...

Leon81

Avatar

Ik vind het een mooie poster!!

adofmirosch

Avatar

Kijk hier niet naar uit hoor,maar deze poster vind ik ook mooi

Ang3l

Avatar

Ik vind dat verslaggeving best wel iets neutraler mag ;) Het is geen recensie!

Het lijkt er op dat alle artikelen over Aladdin zijn om de film de grond in te stampen al voordat de film te zien is. Sure, de geest is lelijk. Vind ik ook. Maar om dit soort subjectieve shit al in de artikel titel te zetten.......

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ik zie het probleem ook niet. Ok, de Geest is wat vreemd geplaatst in de compositie, maar om de poster nu van een bedenkelijk niveau te vinden?

Jeroen Pasman

Avatar

Ik vind het raar dat de auteur van dit artikel z'n eigen mening zo duidelijk laat blijken. Dat horen media niet te doen.
Ik maak zelf wel uit of ik de poster wel of niet fraai vind

GreenHornet

Avatar

als je een mening geeft vertel dan ook waarom

Goku32

Avatar

Zolang Jafar niet voorkomt kan dit een leuke film worden

justaname

Avatar

Niks mis met die poster volgens mij

Frietgezicht

Avatar

FT schrijft best vaak ‘fraaie’ trailer of poster of dat soort dingen maar wanneer het negatief is gaan mensen klagen lol

Hadden ze hier fraaie poster geschreven dan zei niemand wat.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Er wordt niet geklaagd. Het is gewoon raar dat de schrijver negatief is over een poster waar weinig mis mee is zonder er dan verder op in te gaan.

STYD

Avatar

Huh, niet bepaald fraaie poster??? Is helemaal niets mee. Past juist precies bij de film. Ook de Alladin, lijkt wel een gevalletje van google translate. De eerste officiële trailer zag er mooi uit. Ik lees hier ook dat men niet tevreden is met de casting. Ben heel benieuwd wie zij hadden gecast. Ben juist ontzettend blij dat ze niet alleen maar Amerikaanse acteurs hebben genomen die dan ineens met een accent gaan praten.

Goku32

Avatar

STYD Jafar is gewoon een mist casting, dat is duidelijk te zien en vooral te horen in de trailers.

Frietgezicht

Avatar

Zaphod, klopt maar ook als ze positief zijn met een ‘fraaie’ trailer of poster ofzo is er geen onderbouwing en denk ik ook weleens niks fraais aan.

Uiteindelijk is het een mening van 1 persoon in zo’n artikel, lekker laten gaan.

STYD

Avatar

Ik dacht altijd dat een website die filmnieuws plaatst dit altijd neutraal deed. Onderbouwing lijkt mij wel op zijn plaats, of het nu positief of negatief is. Je kan niet zeggen omdat ze dit bij positieve artikelen ook niet doen het dan maar oke is. Nee, dan is het ook verkeerd. Ik vind gewoon dat je een artikel neutraal dient te schrijven en het publiek mag dan aangeven of iets slecht of goed is vind ik.

Frietgezicht

Avatar

Maar wat normaal is op andere sites hoeft toch niet hier ook nageleefd te worden?

Elke site zijn eigen manieren.Op sites als fok en mediacourant kom ik af en toe gluren en zie ik ook weleens sneren en meningen in een artikel.


Ik zie over John Wick enz ook spectuculaire trailer ofzo staan, niemand hoor je erover. Keertje negatief en iedereen valt erover.

chrissie107

Avatar

Een filmartikel is per definitie subjectief en niet neutraal. Is niks mee. Dat Bram niet reageert snap ik wel. Maak er niet zo'n heisa van mensen

Kyuubi

Avatar

Ik zie er echt het nut niet in om de Disney magie van de kinderfilms waar iedereen geboren in de 80's en 90's mee opgegroeid is weer te verpesten met nog een 'verbeterde' versie van een geliefde film ik bedoel, snowwhite and the huntsman, Robin hood de zoveelste, beauty and the beast al is Emma Watson nog zo lieftallig, nu dumbo en Aladdin ook nog, stop met goede kinderfilms te verpesten uit geldzucht en doe iets nuttig zoals star wars terug goed te maken. #BehoudDeMagieVanOnzeOudeDisneyFilms

nieuwslaatste nieuws

meest populair