Fraaie posters voor Aladdin, Genie, Jafar en Jasmine voor Walt Disney's 'Aladdin'

Fraaie posters voor Aladdin, Genie, Jafar en Jasmine voor Walt Disney's 'Aladdin'

Van Will Smith tot de Nederlandse Marwan Kenzari.

Met Dumbo debuteert aankomend weekend Disney's eerste live action sprookje van 2019 op vele wereldwijde bioscoopschermen. In mei is het alweer tijd voor een volgende sprookjesfilm, namelijk Aladdin. Nu heeft Walt Disney posters vrijgegeven voor de vier belangrijkste personages in de film!

Die vier personages waren uiteraard ook te zien in de originele animatiefilm uit 1992. Nu komen zij tot leven, met evenveel muzikaal geweld (van componist Alan Menken) en kleurrijke gebeurtenissen. Vanaf 22 mei draait Guy Ritchie's Aladdin in de Nederlandse 2D, 3D en IMAX-bioscoopzalen.


Marwan Kenzari's
Jafar

Dit is de snode en bedrieglijke tovenaar, de grootvizier van Agrabah en hoofdadviseur van de sultan. Jafar bedenkt in het geheim een complot om de sultan omver te werpen als de heerser van Agrabah.

Bekijk de afbeelding
Will Smiths
Genie

Smith stapt in de huid van het personage van Robin Williams. Soms blauw, soms niet. Deze geest heeft de kracht dat hij drie wensen van de eigenaar van de lamp in vervulling kan laten komen.

Bekijk de afbeelding
Mena Massouds
Aladdin

Aladdin is een straatjochie en dief die verliefd is op de dochter van de Sultan. Hij komt uiteraard in bezit van de lamp, met alle gevolgen van dien.

Bekijk de afbeelding
Naomi Scotts
Jasmine

Dit is de krachtige, grappige en emotionele dochter van de Sultan en de prinses van Agrabah, met een eigen willetje. Ze zoekt ook liefde en wil trouwen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair