Taika Waititi (Thor: Ragnarok) naast Ryan Reynolds in komedie 'Free Guy'

Taika Waititi (Thor: Ragnarok) naast Ryan Reynolds in komedie 'Free Guy'

De tweede samenwerking, maar Waititi noemt het toch maar liever de eerste...

Een half jaar geleden werd al bekend gemaakt dat Deadpool acteur Ryan Reynolds de hoofdrol had weten te bemachtigen in de komedie Free Guy. Veel meer was er nog niet bekend over de film, buiten het feit dat de regie in handen is van de Night at the Museum trilogie regisseur Shawn Levy en het script wordt verzorgd door Matt Lieberman. Maar nu weten we weer iets meer.

Zo zal Taika Waititi, voornamelijk bekend als regisseur en acteur van Thor: Ragnarok, ook een belangrijke rol spelen in de film. Dit wordt zijn tweede samenwerking met Reynolds; beide mannen werkten ook al samen aan de superheldenfilm Green Lantern.

Waititi's reactie
Waititi reageerde grappend op de bekendmaking, waarschijnlijk omdat hij de film Green Lantern zoals de nodige filmfans probeert te vergeten: ''Ik geloof dat dromen werkelijkheid kunnen worden: eindelijk, voor de eerste keer in mijn leven, zal ik samenwerken met Reynolds! Dat is nog nooit gebeurd! Wauw!''

In de film speelt Reynolds een bankmedewerker die elke dag exact dezelfde routine volgt, maar hij komt erachter dat hij in een videogame zit en dat hij niet echt bestaat. Samen met andere personages moet hij proberen te voorkomen dat het spel wordt stilgelegd door de bedenkers.

NieuwsFilm

meest populair