Storm-actrice Alexandra Shipp hekelt 'X-Men'-films

Storm-actrice Alexandra Shipp hekelt 'X-Men'-films

Ik zeg geen drol in de films...

In X-Men, X2, X-Men: The Last Stand en X-Men: Days of Future Past zagen we Halle Berry nog als Storm. In X-Men: Apocalypse kroop een andere actrice in de huid van het personage, namelijk Alexandra Shipp. Zij heeft geen goed woord over voor haar aandeel in de films.

Binnenkort is Shipp te zien in X-Men: Dark Phoenix en daarin zal ze meerdere vrouwelijke personages voor zich moeten dulden. Het is dus zeker geen film die zal draaien om haar stormachtige mutant. En daar heeft ze het knap lastig mee. "Ik heb amper wat te zeggen," aldus Shipp tijdens WonderCon 2019.

Overname Disney
De actrice is niet zo blij dat Disney nu de eigenaar wordt van de X-Men. De kans lijkt daardoor klein dat we haar nog een keer zullen zien als Storm, en ze kijkt er ook niet naar uit om haar rol te vervullen in het grote Marvel-filmuniversum:


"Ik zou het niet doen omdat Storm nu al nauwelijks iets te zeggen heeft. Ik weet niet hoe de andere acteurs erover denken maar we praten nooit. Dus het zou heel leuk zijn als we niet worden toegevoegd bij een andere grote cast, waarin je me alleen in de achtergrond zou zien als een f**king wildeman."

Poster WonderCon 2019
Of ze ook echt zo weinig te melden heeft in Dark Phoenix zie je vanaf begin juni. Hieronder een recente poster vanaf WonderCon 2019.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair