Celebrity

Grappig: Vrouw is door het dolle heen als ze Ben Stiller in de tram ontmoet

Van je fans moet je het hebben!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 15:27 in Celebrity
Een fan van Hollywoodster Ben Stiller (Night at the Museum, The Secret Life of Walter Mitty) beleefde onlangs de dag van haar leven toen ze de acteur tegenkwam in de tram. De vrouw ging zelfs helemaal door het dolle heen toen Stiller ook nog eens met haar op de foto ging!

Ben Stiller (53) is nog steeds mateloos populair. Een vrouwelijke fan herkende de filmacteur in de tram en werd helemaal wild, zo valt te zien op een video van de bijzondere ontmoeting die is geplaatst is Instagram. "Ik heb een foto nodig voor mijn kinderen! God!", roept de vrouw in het Spaans.

Wacht! Even m'n haar goed doen!
De vrouw sprong vervolgens op en trok de rollers uit haar haar. "Ik moet vaak om je lachen", vertelt de vrouw aan Stiller. "Ik vind je geweldig". Stiller kon wel lachen om het tafereel en was dan ook niet de beroerdste om samen met zijn fan te poseren voor een foto. Het filmpje van de aandoenlijke ontmoeting kun je hieronder bekijken.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Yanggie

Avatar

Heb Stiller nooit een hele goede acteur gevonden, maar op een of ander manier vind ik hem wel heel sympathiek. Dit versterkt het beeld alleen maar.

Baba Yaga

Avatar

Middelmatig acteur maar een verrassend goede regisseur. Hij heeft alle 7 afleveringen van de ijzersterke Escape at Dannemora geregisseerd.

Yanggie

Avatar

Zelfde geldt een beetje voor Ben Affleck. Middelmatig acteur, zeker in zijn begin jaren, maar een imo absoluut top regisseur.
Er zijn maar weinige die beide vakken goed verstaan, Kenneth Branagh is er een van.

Baba Yaga

Avatar

^
Affleck is inderdaad ook een middelmatig acteur die het regie vak verstaat. Een ander voorbeeld is Clint Eastwood. Een goede acteur die ook goed kan regisseren is naar mijn mening Mel Gibson.

Frietgezicht

Avatar

@ Yanggie, kuch kuch Clint Eastwood. Kuch Mel Gibson. George Clooney. Zijn dr wel een paar hoor.
Snap niet dat wat dat uberhaubt te maken heeft met zo’n hysterische reactie.

nieuwslaatste nieuws

meest populair