Hollywoodsterren herdenken dood Heath Ledger op zijn 40ste verjaardag

Hollywoodsterren herdenken dood Heath Ledger op zijn 40ste verjaardag

De veelbelovende acteur overleed alweer elf jaar geleden.

Hollywood stond gisteren stil bij de verjaardag van Heath Ledger (The Dark Knight, Brokeback Mountain). De veelbelovende, maar helaas overleden acteur zou gisteren veertig jaar zijn geworden.

Actrice Kate Bosworth deelde een zwartwit foto van Ledger en herinnert hem met de woorden: "Hij was gevoelig, zachtaardig, vriendelijk en vreselijk grappig. Hij was ontzettend getalenteerd". Rita Wilson: "Hij is te snel van ons afgepakt. Een talent waar iedereen van zal blijven houden, net als zijn lieve dochter". Wilson verwijst hier naar Matilda, de inmiddels dertienjarige dochter van Ledger die hij samen met Michelle Williams kreeg.

Over Ledgers overlijden
De Australische ster overleed op 22 januari 2008. Hij werd slechts 28 jaar oud. Hij stierf als gevolg van een overdosis pijnstillers, slaappillen en anti-depressiva. De acteur zou geen zelfmoord hebben gepleegd. Er zou sprake zijn van een ongeluk. In 2009 ontving Ledger postuum de Oscar voor beste mannelijke bijrol voor zijn alom geprezen vertolking van Batman-schurk The Joker.



NieuwsFilm

meest populair