Opvallend: Tobey Maguire (Spider-Man) definitief gestopt met acteren?

Opvallend: Tobey Maguire (Spider-Man) definitief gestopt met acteren?

Geen paniek! Maguire staat altijd open voor een terugkeer op het witte doek!

Is Hollywoodster Tobey Maguire (Spider-Man, The Great Gatsby) in het diepste geheim gestopt met acteren? Je zou bijna denken van wel, want het is alweer vijf jaar geleden dat hij voor het laatst op het witte doek te zien was. In een nieuw interview met The Hollywood Reporter geeft Maguire zelf antwoord op deze vraag.

Tobey Maguire (43) heeft de laatste jaren nauwelijks meer geacteerd. Zijn laatste credit was een stemmenrol in The Boss Baby (2017). Fysiek verscheen hij voor het laatst in 2014 op beeld. In dat jaar was hij in Pawn Sacrifice te zien. Maguire heeft zijn acteercarrière dus duidelijk op een laag pitje gezet. Of is hij helemaal gestopt? The Hollywood Reporter sprak onlangs met Maguire en legde hem die vraag voor.

Pensioen
"Of ik al met pensioen ben?" reageert Maguire lachend. "Ik zal doen wat ik me geroepen voel om te doen". Maguire blijkt zijn enthousiasme voor het acteervak sowieso niet te hebben verloren. "Ik vermoed dat ik daar weer erg veel zin in zal hebben als het juiste moment daar is", legt hij uit. Maguire wacht dus gewoon het juiste moment en de juiste rol af.

Achter de schermen
Maguire is overigens niet uit Hollywood verdwenen. Hij werkt de laatste jaren namelijk vooral achter de schermen als onafhankelijk producent. Via zijn eigen productiebedrijfje brengt hij meerdere, voornamelijk kleinschalige, films per jaar uit. Daar lijkt zijn passie nu vooral te liggen, maar gestopt met acteren is hij zeker niet.

NieuwsFilm

meest populair