Celebrity

Paul Rudd reageert op maffe theorie rond Ant-Man in Thanos' achterwerk

"Waarom niet in zijn oor? Of z'n neus?"

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Avengers: Infinity War eindigde met een grootse klap in het gezicht. Antagonist Thanos wist alle superhelden in zijn eentje van zich af te slaan en moet dezelfde truc mogelijk herhalen in het binnenkort uitkomende Avengers: Endgame. De meeste mensen verwachten nu wel een goed eind en denken middels allerlei ideeën en theorieën te weten wie dat voor elkaar kan krijgen. Een maffe voorspelling is de krimpende en groeiende superheld Ant-Man, gespeeld door Paul Rudd. Hij zou zowaar zichzelf verkleinen, in het achterwerk van de slechterik plaatsnemen en dan groter worden. Een beetje geschift, aldus Rudd.

De acteur was samen met collega Chris Hemsworth aanwezig bij een nieuwe aflevering van The Graham Norton Show toen hij op de theorie inging. De beste man (50 jaar) wist wat de presentator hem ging vragen. "Die theorie wordt de Thanus genoemd," bevestigde Rudd. "Ik krimp, ga dan in Thanos via een specifieke lichaamsopening... en groei dan weer." Toen de aanwezigen meldden dat het zou kunnen werken, vroeg Rudd zich echter wel af: "Maar waarom niet in zijn oor? Of z'n neus?"Ant-Man and the Wasp
Overigens was dit niet de eerste keer dat Rudd met de theorie geconfronteerd werd. Tijdens de perstoer van Ant-Man and the Wasp - die kort na Avengers: Infinity War uitkwam - liet hij ook van zich horen. Of de strategie zou werken: "Ik weet het niet, ik weet het niet," zei Rudd via Entertainment.ie. "Ik denk dat dit een vraag voor Thanos zelf is. Als er iets is dat we van 'Infinity War' hebben geleerd, dan is het wel dat hij veel kan hebben."

De interviewer vroeg zich af of regisseurs Anthony en Joe Russo er ooit aan gedacht zouden hebben. Als scenarist zou het wat problemen creëren. Rudd: "Je moet wel rekening houden met de leeftijdsclassificatie." En wat zou Thanos-acteur Josh Brolin ervan vinden? "Ik zou het hem nooit vragen," gaf Rudd toe. "Hij is net een cowboy, maar wel een toffe vent. Hij zou me waarschijnlijk een echt antwoord geven. Hij zou erover nadenken."

nieuwslaatste nieuws

meest populair