Algemeen

Opnames DC's 'Birds of Prey' afgerond, Margot Robbie onthult nieuw logo

LuckyChap Entertainment onthult potentieel filmlogo met bijschrift van Harley Quinn

door Niels van Arkel om 18:41 in Algemeen
De opnames van de nieuwe DC-film Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) zijn maandag afgerond. Een foto op de Instagram van LuckyChap Entertainment, het bedrijf van Margot Robbie (Harley Quinn), laat ook het potentiële logo van de film zien.

De film begon in januari van dit jaar met filmen. Tussen januari en april kwamen er al setfoto's en een korte teaser van de film naar buiten. Birds of Prey vertelt het verhaal van Harley Quinn (Margot Robbie), Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Renee Montoya (Rosie Perez) en Huntress (Mary Elizabeth Winstead), die samen de in gevaar verkerende tiener Cassandra Cain (Ella Jay Basco) uit de handen van Black Mask (Ewan McGregor) moeten redden.

Nieuwe logo
Margot Robbie's productiebedrijf LuckyChap Entertainment bevestigd via een Instagram post dat Birds of Prey de fase van filmen heeft doorlopen. In de post onthult LuckyChap ook het nieuwe logo (of in ieder geval een potentieel logo) van de film.

Dit bericht bekijken op Instagram

That's a wrap! 💋

Een bericht gedeeld door LuckyChap Entertainment (@luckychapentertainment) op


De lange subtitel van de film, waar de laatste tijd veel kritiek op was, lijkt op het logo zijn bijgeschreven. Mede-bedenker van Harley Quinn, Paul Dini, denkt dat Harley Quinn de titel zelf heeft toegevoegd.

De regisseur van de film, Cathy Yan (Dead Pigs), meldde eerder dat Birds of Prey een R-Rated film wordt. Warner Bros. wil en kan dit echter niet bevestigen. Robbie zelf zegt niets meer dan dat de film "niet heel serieus" wordt.

Birds of Prey is vanaf 7 februari 2020 in de bioscoop.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair