Verwoestende laatste trailer 'X-Men: Dark Phoenix'

Verwoestende laatste trailer 'X-Men: Dark Phoenix'

Welke X-Men overleven de film niet?

Let op: dit artikel bevat mogelijk spoilers!

20th Century Fox heeft de laatste trailer voor X-Men: Dark Phoenix vrijgegeven. In de laatste film van de X-Men in de FOX-franchise zullen, gezien deze beelden, niet alle X-Men het gaan overleven.

In de trailer krijgen we meer te zien van het karakter van Jessica Chastain, die de in de war geraakte Jean Grey (Sophie Turner) tot het uiterste weet te drijven.



Alle X-Men dood?
In de vorige trailer vingen we al een glimp op van de mogelijke dood van Mystique (Jennifer Lawrence). In deze trailer lijken nog veel meer X-Men hun dood tegemoet te gaan. In ieder geval gaat de Phoenix Force de X-Men heel veel pijn doen.

Mede door de slechte voorspellingen in de box office zet het marketingteam van Dark Phoenix vol in op het slotstuk van de FOX X-Men Saga. De film van regisseur Simon Kinberg laat zien hoe de X-Men te maken krijgen met de krachtigste vijand tot op heden: Dark Phoenix. Een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean bijna fataal, maar een mysterieuze kosmische kracht treft haar en redt haar van de ondergang. Eenmaal thuis maakt deze kracht haar oneindig veel sterker, maar ook behoorlijk onstabiel.

X-Men: Dark Phoenix is vanaf 6 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair