Video

Verwoestende laatste trailer 'X-Men: Dark Phoenix'

Welke X-Men overleven de film niet?

door Niels van Arkel om 05:00 in Video
Let op: dit artikel bevat mogelijk spoilers!

20th Century Fox heeft de laatste trailer voor X-Men: Dark Phoenix vrijgegeven. In de laatste film van de X-Men in de FOX-franchise zullen, gezien deze beelden, niet alle X-Men het gaan overleven.

In de trailer krijgen we meer te zien van het karakter van Jessica Chastain, die de in de war geraakte Jean Grey (Sophie Turner) tot het uiterste weet te drijven.Alle X-Men dood?
In de vorige trailer vingen we al een glimp op van de mogelijke dood van Mystique (Jennifer Lawrence). In deze trailer lijken nog veel meer X-Men hun dood tegemoet te gaan. In ieder geval gaat de Phoenix Force de X-Men heel veel pijn doen.

Mede door de slechte voorspellingen in de box office zet het marketingteam van Dark Phoenix vol in op het slotstuk van de FOX X-Men Saga. De film van regisseur Simon Kinberg laat zien hoe de X-Men te maken krijgen met de krachtigste vijand tot op heden: Dark Phoenix. Een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean bijna fataal, maar een mysterieuze kosmische kracht treft haar en redt haar van de ondergang. Eenmaal thuis maakt deze kracht haar oneindig veel sterker, maar ook behoorlijk onstabiel.

X-Men: Dark Phoenix is vanaf 6 juni te zien in de Nederlandse bioscopen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Een trailer van een X-men film en geen enkele reactie.. dat zegt wel wat maar ook triest dat het zo eindigt met een beste uniek universum films.

Ang3l

Avatar

Voor mij persoonlijk:
Ik kijk nog steeds uit naar deze film
Mijn verwachtingen zijn niet super hoog
Mijn reacties blijven uit omdat er elke dag wel 3 artikelen over uitkomen met ongeveer dezelfde info. Blijf niet aan de gang.

Xenolicker

Avatar

^ De reacties op artikelen hier zijn toch grotendeels negatieve/haat reacties dus eigenlijk is het wel goed dat er niemand reageert... En waar die slechte Box office voorspellingen op gebaseerd zijn is mij een raadsel; de X-Menfilms hebben een grote trouwe fanbase en dit wordt de laatste film die wil iedereen natuurlijk graag wil zien!

STYD

Avatar

Waarom weer the Phoenix story??? Zo zonde zeg. Ben zo benieuwd wat Marvel/Disney hier mee gaat doen. Kan niet wachten om Wolverine samen met de Hulk te zien

Jeroen Pasman

Avatar

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de draad een beetje kwijt ben bij de X-men. Vond de laatste niet supergoed. En door de overkill aan retcons, reboots, sequels, prequels en spin-offs van de afgelopen jaren raak je gewoon de draad van het verhaal kwijt.
Daardoor kijk je minder uit naar vervolgfilms

LeonardoPacino

Avatar

@STYD:

Het is gewoon één van de beste en belangrijkste verhalen in dat universum. Gezien het debacle uit 2006 kan het wel een herkansing gebruiken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair