Celebrity

'Adam & Eva is achterhaald. Het is tijd voor Adam & Steve!'

Garfield gelooft tevens in liefde op het eerste gezicht!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 13:20 in Celebrity
Tijdens een recente vraag-en-antwoordsessie heeft acteur Andrew Garfield (Under the Silver Lake, Breathe) meer verteld over zijn kijk op de liefde. Volgens Garfield moet er het nodige veranderen.

Andrew Garfield (35) heeft donderdag een aantal vragen beantwoord van zijn fans tijdens een livestreamevent ter promotie van zijn nieuwe film Under the Silver Lake. Een veelbesproken onderwerp was de liefde. Zo vroeg een fan aan de Britse acteur of hij gelooft in liefde op het eerste gezicht. "Ja, maar ik geloof ook dat je werkelijk van iedereen kunt houden als je zijn of haar verhaal kent", antwoordt Garfield.

Modern beeld verkeerd
Garfield deed ook een boekje open over zijn kijk op relaties. "Ik geloof dat het moderne beeld van romantische liefde serieus misplaatst is en voor veel problemen zorgt", begint hij. Volgens Garfield moet er dan ook het nodige veranderen. "We moeten het idee van het kerngezin opnieuw evalueren. Waarom moet je per sé twee tot vier kinderen hebben? Waarom wordt er altijd gesproken over Adam en Eva, maar nooit over Adam en Steve?"

Constant verliefd
De boodschap van Garfield is positief. Hij gelooft namelijk dat iedereen constant verliefd moet kunnen zijn. "Het is volgens mij mogelijk voor ons allemaal om constant verliefd te zijn op onszelf en iedereen om ons heen". Deze uitspraken lijken te suggereren dat Garfield niet alleen op vrouwen valt. "Tot nu toe voel ik mij seksueel alleen aangetrokken tot vrouwen, maar ik sta voor alles open", zei hij in een eerder interview.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

what people calls “love” is just a chemical reaction that compels animals to breed~rick

Ang3l

Avatar

Call me! ;)

Devenace

Avatar

Daar gaan we weer.

STYD

Avatar

Sjonge jonge. Heb niets tegen homo’s of transgenders. Maar hou hier een keer mee op. Achterhaald zegt ie, dat had ie zijn mond moeten open doen toen hij Spider-Man speelde, had die moeten zeggen ik word alleen Spider-Man als ik verliefd mag worden op Rick Stacey

Moviemagic

Avatar

^ Hij moest dan eigenlijk geen spider-man spelen maar spider-person.

Devenace

Avatar

En ook geen spider, dus gewoon Arachnide organ carrying vessel.

centr1no

Avatar

Het hele 'gaat heen en vermenigvuldigt u' is geboren uit overlevingsdrang en later gestimuleerd uit veroveringsdrang en monetaire overwegingen. Op dit moment is het voor de meeste westerse landen van groot belang dat de bevolking licht toeneemt of minimaal gelijk blijft omdat een verschil van de ene op de andere generatie grote gevolgen kan hebben.
Het simpele feit dat er niet gesproken wordt over 'Adam en Steve' is omdat het niet de norm is. Een paar diersoorten uitgezonderd is de voortplanting voor organische wezens gebaseerd op het samenkomen van 2 verschillende geslachten. Mensen die zich mentaal (niet perse fysiek) aangetrokken voelen tot mensen van hetzelfde geslacht zijn daarom een biologische afwijking en dat voortplantingsdrang en seksuele lust ook botgevierd kan worden met een lid van hetzelfde geslacht is voornamelijk door religies bestempeld als iets onnatuurlijks en daarmee zelfs gezien als een misdaad.
Eén van de grootste problemen in deze is dat de gemiddelde mens iets niet kan accepteren als het niet te beredeneren of te geloven is. Door gebrek aan ontwikkeling, opleiding of juist door indoctrinatie door onderwijs of opvoeding zijn de meeste mensen behoorlijk beperkt in wat ze wel of niet kunnen accepteren op zowel theoretisch als gevoelsmatig vlak. Dingen die we niet kunnen begrijpen zijn eng en moeten weg.
Verder lijkt Garfield op een wolk te zweven want zijn uitspraken zijn redelijk "out there".
Het "Ja, maar ik geloof ook dat je werkelijk van iedereen kunt houden als je zijn of haar verhaal kent" en "Het is volgens mij mogelijk voor ons allemaal om constant verliefd te zijn op onszelf en iedereen om ons heen" is complete zweefteef onzin.

nieuwslaatste nieuws

meest populair