Celebrity

'Adam & Eva is achterhaald. Het is tijd voor Adam & Steve!'

Garfield gelooft tevens in liefde op het eerste gezicht!

door Jeffrey Kouters om 13:20 in Celebrity
Tijdens een recente vraag-en-antwoordsessie heeft acteur Andrew Garfield (Under the Silver Lake, Breathe) meer verteld over zijn kijk op de liefde. Volgens Garfield moet er het nodige veranderen.

Andrew Garfield (35) heeft donderdag een aantal vragen beantwoord van zijn fans tijdens een livestreamevent ter promotie van zijn nieuwe film Under the Silver Lake. Een veelbesproken onderwerp was de liefde. Zo vroeg een fan aan de Britse acteur of hij gelooft in liefde op het eerste gezicht. "Ja, maar ik geloof ook dat je werkelijk van iedereen kunt houden als je zijn of haar verhaal kent", antwoordt Garfield.

Modern beeld verkeerd
Garfield deed ook een boekje open over zijn kijk op relaties. "Ik geloof dat het moderne beeld van romantische liefde serieus misplaatst is en voor veel problemen zorgt", begint hij. Volgens Garfield moet er dan ook het nodige veranderen. "We moeten het idee van het kerngezin opnieuw evalueren. Waarom moet je per sé twee tot vier kinderen hebben? Waarom wordt er altijd gesproken over Adam en Eva, maar nooit over Adam en Steve?"

Constant verliefd
De boodschap van Garfield is positief. Hij gelooft namelijk dat iedereen constant verliefd moet kunnen zijn. "Het is volgens mij mogelijk voor ons allemaal om constant verliefd te zijn op onszelf en iedereen om ons heen". Deze uitspraken lijken te suggereren dat Garfield niet alleen op vrouwen valt. "Tot nu toe voel ik mij seksueel alleen aangetrokken tot vrouwen, maar ik sta voor alles open", zei hij in een eerder interview.

nieuwslaatste nieuws

meest populair