Algemeen

'Thor'-acteur bevestigt afwezigheid in 'Avengers: Endgame'

Ondanks vier films geen rol in de grootse afsluiter.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Van de Zweedse acteur Stellan Skarsgård (The Girl with the Dragon Tattoo, Nymphomaniac) werd verwacht dat hij in Avengers: Endgame een rol zou hebben. Zij gezicht was al in een tv-spot op een foto te zien. Toch zal Skarsgård niet terugkeren als astrofysicus Erik Selvig.

In gesprek met Metro onthulde de acteur het nieuws dat hij geen rol heeft in de film. "Nee, die heb ik niet. Ik heb er vier gedaan en ze hebben me gecontracteerd voor vijf. Ze hebben me nog niet gebeld," was zijn reactie op de vraag van Metro of hij te zien is in het overmorgen te verschijnen Avengers: Endgame. "Ze bellen me meestal als ze een raar quasi-wetenschappelijk plot uit te leggen hebben."

Groter aandeel
Toch heeft Skarsgård al flink wat schermtijd gekregen in het Marvel Cinematic Universe. Zijn personage was te zien in de films Thor (2011), The Avengers (2012), Thor: The Dark World (2013) en Avengers: Age of Ultron (2015). Mogelijk keert hij terug in Thor 4. Deze zou in ontwikkeling zijn.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

StarWars-SGPer

Avatar

Wat geeft dat. Selvig is een shitpersonage. Ik hoop vooral dat die getinte stoot uit Thor: Ragnarok terugkeert

Jeroen Pasman

Avatar

Uit de kop van het artikel maak je bekant op dat Chris Hemsworth er niet in zou zitten

Sunspot

Avatar

Beter! Irriteerde me zwaar aan die gast, net als aan dat vriendinnetje van en daar weer vriendinnetje van in het laaste deel van Thor.

Rot op met dat soort verpestende karakters, hebben Thor trilogie ook zwaar omlaag gebracht

nieuwslaatste nieuws

meest populair