Sylvester Stallone genadeloos én met kort kapsel op nieuwe foto's 'Rambo V'

De getraumatiseerde Vietnamveteraan heeft een total make-over gehad voor zijn laatste avontuur.

Sylvester Stallone (72) heeft vandaag op Instagram weer even de tijd genomen om zijn fans te trakteren op een paar nieuwe kiekjes van zijn eerstvolgende project Rambo V: Last Blood, welke na bijna 40 jaar het afscheid wordt van één van zijn meest bekende en iconische filmrollen. Bekijk de kiekjes hieronder.

Dit bericht bekijken op Instagram

"... WHERE IS SHE?! ?!" The hunt begins... sept 20. #rambo5

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op


Al eerder viel op dat het personage er lichtelijk anders uitzag (namelijk als cowboy), maar nu is ook nog iets beter te zien dat zijn kapsel korter is dan de traditionele lange haren uit de eerdere vier delen. Het lijkt erop dat hij nu ècht klaar is met al het geweld, ondanks zijn eerdere statement dat 'oorlog in je bloed zit'.

Wie het laatst lacht
Afgerond in december en opgenomen in Spanje en Bulgarije, draait de plot om een teruggetrokken John Rambo die leeft op het platteland met zijn nieuwe 'familie' Maria (Adriana Barraza) en de mooie, jonge Gabriella (Yvette Monreal). Laatsgenoemde wordt ontvoerd door een wreed Mexicaans drugskartel onder leiding van de meedogenloze Hugo Martinez (Sergio Peres-Mencheta), waarna Rambo voor een allerlaatste maal de steek- en vuurwapens oppakt. Hij was niet degene die als "eerste bloed verspreidde", zoals hij ooit zelf zei, maar hij zal zeker wel de laatste zijn!

De waarschijnlijk brute R-rated actiefilm van regisseur Adrian Grunberg (Get The Gringo) verschijnt op 19 september in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair