Algemeen

Jennifer Lawrence (X-Men) scoort hoofdrol in oorlogsfilm

De actrice wilde het rustiger aan doen, maar speelt toch een belangrijke rol in deze oorlogsfilm.

door Wouter Drummen om 13:47 in Algemeen
Het is alweer een tijdje geleden dat we Jennifer Lawrence voor het laatst zagen. Ondanks het feit dat de actrice opnieuw Mystique speelt in de aanstaande X-Men film, deze keer in Dark Phoenix, doet Lawrence het de laatste jaren toch iets rustiger aan. De 28-jarige Oscarwinnares liet dan ook weten na Red Sparrow dat ze een stapje terug zou nemen om zich te focussen op andere dingen. Toch heeft ze nu getekend voor een nieuwe rol.

Zo heeft ze de hoofdrol weten te bemachtigen in een nieuwe film van de studio A24, waar momenteel nog maar weinig bekend over is. Het gerucht gaat rond dat het een oorlogsfilm zal zijn, waarin we een voormalige soldaat volgen die ernstige trauma's heeft opgelopen tijdens de Afghanistan oorlog en hier vanaf probeert te komen om weer een normaal leven te kunnen leiden.

Veel nieuwe namen
De film zal geregisseerd worden door Lila Neugebauer. Dit wordt haar regiedebuut; vooraf werkte zij in het theater. Ook het script wordt geschreven door een debutant, namelijk Elizabeth Saunders. De producenten Scott Rudin en Eli Sanders (o.a. bekend van No Country for Old Men) zullen een bijdrage aan het project leveren. De opnames van de film beginnen in juni in New Orleans, dezelfde maand dat X-Men: Dark Phoenix uitkomt.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

draganta

Avatar

oeps moet net gaan opnemen, sorry jongens geen pers-toer voor mij. Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair