Algemeen

Eerste foto uit 'IT: Chapter Two' met volwassen Bill Denbrough

James McAvoy speelt de volwassen Loser.

door Bram de Groot om 06:53 in Algemeen
In het vervolg op het succesvolle It uit 2017 zien we uiteraard de opgegroeide Losers Club. Een van die personages is Bill Denbrough, de rol van The Last King of Scotland en X-Men-acteur James McAvoy. Via de regisseur van IT: Chapter Two krijgen we een eerste officiële blik op zijn personage.

In het eerste deel ging Bill Denbrough op onderzoek uit nadat zijn broertje Georgie spoorloos verdween nadat hij ging buitenspelen in de regen. Zijn broertje werd jammer genoeg verorberd door 'het', in de vorm van Pennywise the Dancing Clown. Bill vormde samen met Richie Tozier, Eddie Kaspbrak, Stan Uris, Ben Hanscom, Beverly Marsh en Mike Hanlon de Losers Club. In IT: Chapter Two zijn ze opgegroeid en komen ze terug naar het stadje Derry. Het blijkt namelijk dat 'het' weer is teruggekeerd. Niet vreemd; het is immers 27 jaar later.


Naast McAvoy zijn er rollen voor onder meer Jessica Chastain (Beverly), James Ransone (Eddie), Bill Hader (Richie), Andy Bean (Stan), Jay Ryan (Ben) en Isaiah Mustafa (Mike). Uiteraard is Bill Skarsgård weer Pennywise. Andy Muschietti's Chapter Two is te zien vanaf 5 september. De trailer moet aankomende maand verschijnen.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chrischzz

Avatar

Laatst de jaren 90 It gezien en direct het eerste deel van de nieuwe gekeken.

Ik moet zeggen dat ik de nieuwe toch echt beter vond.

Ik kijk wel uit naar het 2e deel.

Pennywise2017

Avatar

Ik wacht al veel te lang op de trailer

Spider-fan

Avatar

Ze hadden het beter als (limited) tv-serie kunnen doen om meer mee te kunnen nemen van het boek, maar alsnog vind ik het wel een geslaagde verfilming. Verbaast me zoveel negatieve reacties te zien, al zijn velen waarschijnlijk te verknocht aan de mini-serie om de remake te kunnen waarderen.
Bij de mini-serie was het tweede deel het zwakst, ben benieuwd of ze daar overheen komen bij deze versie.

conspiracy

Avatar

@spider-fan.

Dat mensen het niet waarderen heeft vast veel mee te maken dat de serie destijds zo goed was. Maar ik vind de remake als opzichzelf staande film ook vrij zwak. Ligt voor mij aan veel punten. De lelijke cgi van Pennywise zoals zn mond bijvoorbeeld. De ontmoetingen met Pennywise zijn in mijn ogen allemaal slap en zijn dreiging is vrijwel altijd loos. De enige geslaagde toevoeging vond ik met de dia projector. Maar wat mij betreft is het gewoon jammer dat alle karakters zo veranderd zijn en dat de film zo verhollywood is. Een rode lijn is van het boek overgebleven, maar op een clown, 7 kinderen en het plaatsje Derry na, is er vrij weinig over van het verhaal.

Ik snap je statement en ik snap dat mensen het een fijne film vinden. Maar er had veel meer uitgehaald kunnen worden en daar ligt mijn teleurstelling. Ik zou het zo onwijs gaaf vinden als bijvoorbeeld een een op een verfilming of mini serie gemaakt zou worden van het boek.

Potjegeluk

Avatar

Ik hoop dat het beter word want de vorige vond ik echt compleet ruk....de eerste film volgde het boek goed en in mijn ogen was de clown ook top.
De nieuwe clown was lachwekkend en de film viel niet in de categorie eng.
Zonde van het geld.

Spider-fan

Avatar

conspiracy:

Ik heb hem nog maar één keer gezien, maar mijn eerste indruk was heel positief. Dat argument dat de dreiging vaak loos is, lees ik wel vaker, maar dat was in het origineel toch niet anders?

Toch heeft hij vrijwel overal een goed cijfer, boven de 7. Dus de groep die het niks vond is wel in de minderheid.

hQuinn

Avatar

Het slappe einde van de oude serie deed een - voor mij - verder geslaagd project de das om. Kan haast niet anders dan dat ze dit in deze versie gaan overtreffen.

Curry was goed, maar Skarsgård ook. Echt eng vond ik het nergens worden; noch in het origineel of de remake. In de serie werden de karakters van de Losers Club wel beter uitgediept. Dat miste ik enigszins.

Wat de volwassen cast betreft is McAvoy als Bill een goede keuze. Persoonlijk zag ik Amy Adams voor me als Beverly. Chastain zal even wennen zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair