Eerste foto uit 'IT: Chapter Two' met volwassen Bill Denbrough

Eerste foto uit 'IT: Chapter Two' met volwassen Bill Denbrough

James McAvoy speelt de volwassen Loser.

In het vervolg op het succesvolle It uit 2017 zien we uiteraard de opgegroeide Losers Club. Een van die personages is Bill Denbrough, de rol van The Last King of Scotland en X-Men-acteur James McAvoy. Via de regisseur van IT: Chapter Two krijgen we een eerste officiële blik op zijn personage.

In het eerste deel ging Bill Denbrough op onderzoek uit nadat zijn broertje Georgie spoorloos verdween nadat hij ging buitenspelen in de regen. Zijn broertje werd jammer genoeg verorberd door 'het', in de vorm van Pennywise the Dancing Clown. Bill vormde samen met Richie Tozier, Eddie Kaspbrak, Stan Uris, Ben Hanscom, Beverly Marsh en Mike Hanlon de Losers Club. In IT: Chapter Two zijn ze opgegroeid en komen ze terug naar het stadje Derry. Het blijkt namelijk dat 'het' weer is teruggekeerd. Niet vreemd; het is immers 27 jaar later.


Naast McAvoy zijn er rollen voor onder meer Jessica Chastain (Beverly), James Ransone (Eddie), Bill Hader (Richie), Andy Bean (Stan), Jay Ryan (Ben) en Isaiah Mustafa (Mike). Uiteraard is Bill Skarsgård weer Pennywise. Andy Muschietti's Chapter Two is te zien vanaf 5 september. De trailer moet aankomende maand verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair