Video

Alle after credits scènes uit 'Captain Marvel' en de andere Marvel-films officieel online

Van Nick Fury tot Captain Marvels terugkeer.

door Bram de Groot om 07:35 in Video
Eén van de belangrijkste succeselementen van het Marvel Cinematic Universe zijn de post / after credits scènes die gekoppeld zijn aan iedere film in de reeks. Ondertussen zijn er al velen verschenen. Aangezien Avengers: Endgame morgen in de bioscoop verschijnt, heeft Marvel de scènes allemaal officieel online gezet. Milde SPOILERS!

De meest opvallende scène is mogelijk die uit het recent verschenen Captain Marvel. Aan het einde van die film zien we Carol Danvers terugkeren op aarde, nadat ze in de after credits scène van Avengers: Infinity War is opgepiept door Nick Fury. Dit personage van Samuel L. Jackson was samen met Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man te zien in de allereerste after credits scène, aan het einde van Iron Man uit 2008. In die film werd al gehint naar de Avengers die in 2012 voor het eerst de krachten bundelden.


Hieronder zie je de rest van de after credits scènes uit de reeds verschenen 21 films in het Marvel Cinematic Universe. Ze verschenen via het Twitter-account van Marvel Studios.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Leuk om ze allemaal eens te zien achter elkaar.

nieuwslaatste nieuws

meest populair