Algemeen

Alle Stan Lee-cameo's vereeuwigd in Marvel behind-the-scenes video

Inclusief nog nooit vertoonde achtergrondbeelden!

door Niels van Arkel om 08:58 in Algemeen
Voor zijn overlijden in november 2018 nam Marvel-oprichter Stan Lee nog een laatste cameo op, die te zien is in Avengers: Endgame. Marvel Studios maakt een speciale video met al Stan's cameo's, om eer te betonen aan de koning van de stripboeken. De video bevat nieuwe beelden en heel veel behind-the-scenes materiaal.

In een interview met Entertainment Weekly liet de baas van Marvel Studios Kevin Feige weten dat Marvel hier mee bezig is. "We hebben een video gemaakt die we nog nooit eerder hebben gemaakt. Een behind-the-scenes video van elke cameo. We hebben ook allerlei alternatief beeldmateriaal kunnen bemachtigen, waarin de lol met Stan op de set goed naar voren komt."

Het viel Feige zwaar
De dood van Lee deed Feige veel. "Zijn overlijden viel ons allemaal erg zwaar. Het kwam allemaal weer bij mij terug toen ik de video zag".

Waar de nieuwe video te zien zal zijn, is nog onbekend. Waarschijnlijk is dat de video op de DVD of BluRay van Avengers: Endgame te zien is.

In de compilatievideo zal ook een deleted scene te zien zijn uit The Avengers (2012). De scene kun je hieronder bekijken.Avengers: Endgame is vanaf vandaag te zien in de Nederlandse bioscopen!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair