Celebrity

Chris Pratt zeer blij dat James Gunn terug is voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

'Guardians of the Galaxy' gaat over tweede kansen.

door Rik Timmer om 07:17 in Celebrity
Voor regisseur James Gunn was 2018 niet zo'n geweldig jaar. Toen hij bezig was met de voorbereidingen van de derde Guardians of the Galaxy werd hij de laan uitgestuurd. Op zijn Twitter-account waren er namelijk oude berichten uit 2008 en 2009 gevonden waarin hij grappen maakte over verkrachtingen en knapenliefde. Na een hoop protesten draaide Disney de beslissing vorige maand terug. Vol. 3 is nu weer in beeld, maar eerst zal Gunn de DC Extended Universe-film The Suicide Squad maken. Ondanks de vertraging is Chris Pratt in ieder geval dolblij met Gunn's terugkeer.

Dat vertelde de Avengers: Infinity War-hoofdrolspeler tijdens de première van Avengers: Endgame. De 39-jarige Amerikaan onthulde aan People Magazine: "Toen ik het hoorde was ik zo blij, zo opgewonden. Ik denk dat het echt de beste zet is. Ik sta er volkomen achter. Ik ben ontzettend trots op Disney dat ze James opnieuw hebben aangenomen. Ik ben niet alleen dolblij voor onszelf, maar ook voor de fans. De trilogie zal hierdoor op de beste manier worden afgerond."

Nieuwe kansen
Pratt legde uit dat Disney's beslissing overeenkomt met de toon van de films. "En 'Guardians of the Galaxy' gaat over tweede kansen. Mensen de gelegenheid geven om op hun best te zijn. We zijn een ongeregeld groep figuren die samenkomen en elkaar steunen. Ik denk werkelijk dat het de bedoeling was dat het allemaal zo heeft uitgepakt. Ik voel me er goed bij."

Excuses
Nadat Gunn's maffe Twitter-berichten op het net verschenen bood hij zijn verontschuldigingen aan. De filmmaker lichtte toe dat hij in het verleden wel vaker mensen kwetste, maar dat nooit zo bedoelde. "Het spijt me oprecht en ik meende elk woord van mijn verontschuldigingen. Dat is de waarheid: ik maakte voorheen vele aanstootgevende grappen. Nu niet meer. Ik geef mijn vroegere ik hier niet de schuld van, maar ik vind mijzelf nu wel leuker en ik voel me meer als een mens en een artiest vandaag de dag."

nieuwslaatste nieuws

meest populair