Celebrity

Don Cheadle (War Machine) ontkent dat 'Avengers'-acteurs Brie Larson (Captain Marvel) niet mogen

Alles is gewoon koek en ei.

door Jeffrey Kouters om 12:34 in Celebrity
Hollywoodster Don Cheadle heeft via Twitter gereageerd op het gerucht dat Brie Larson, die de rol van Captain Marvel speelt in Marvels filmuniversum, niet geliefd zou zijn onder haar collega's. Dat gerucht ontstond na het verschijnen van een aantal ongemakkelijk ogende interviews.

Brie Larson kan prima door één deur met haar collega-castleden van Avengers: Endgame, zo beweert acteur Don Cheadle. Eerder deze week waren de twee beroemdheden samen met hun collega Chris Hemsworth het onderwerp van een hardnekkig gerucht. Een ietwat ongemakkelijk ogend interview bij Entertainment Tonight was de boosdoener. Al snel verschenen er hele videoessays waarin stellig werd beweerd dat het drietal duidelijk mot met elkaar had.

Reactie Don Cheadle
Op Twitter werd Cheadle door een aantal fans geconfronteerd met het gerucht. In meerdere reacties laat hij weten dat het gerucht niet klopt en dat er dus helemaal niets aan de hand is. "Dit is echt hilarisch", schrijft Cheadle in een tweet. "Jullie zien dingen die er helemaal niet zijn. Ik zou even een pauze nemen van je detectivewerk, want we kunnen het allemaal gewoon met elkaar vinden". Toch weet hij niet iedereen te overtuigen. Sommigen denken dat zijn tweets slechts een poging zijn om de volgens hen geleden imagoschade nog enigszins te beperken.nieuwslaatste nieuws

meest populair