Celebrity

Don Cheadle (War Machine) ontkent dat 'Avengers'-acteurs Brie Larson (Captain Marvel) niet mogen

Alles is gewoon koek en ei.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 12:34 in Celebrity
Hollywoodster Don Cheadle heeft via Twitter gereageerd op het gerucht dat Brie Larson, die de rol van Captain Marvel speelt in Marvels filmuniversum, niet geliefd zou zijn onder haar collega's. Dat gerucht ontstond na het verschijnen van een aantal ongemakkelijk ogende interviews.

Brie Larson kan prima door één deur met haar collega-castleden van Avengers: Endgame, zo beweert acteur Don Cheadle. Eerder deze week waren de twee beroemdheden samen met hun collega Chris Hemsworth het onderwerp van een hardnekkig gerucht. Een ietwat ongemakkelijk ogend interview bij Entertainment Tonight was de boosdoener. Al snel verschenen er hele videoessays waarin stellig werd beweerd dat het drietal duidelijk mot met elkaar had.

Reactie Don Cheadle
Op Twitter werd Cheadle door een aantal fans geconfronteerd met het gerucht. In meerdere reacties laat hij weten dat het gerucht niet klopt en dat er dus helemaal niets aan de hand is. "Dit is echt hilarisch", schrijft Cheadle in een tweet. "Jullie zien dingen die er helemaal niet zijn. Ik zou even een pauze nemen van je detectivewerk, want we kunnen het allemaal gewoon met elkaar vinden". Toch weet hij niet iedereen te overtuigen. Sommigen denken dat zijn tweets slechts een poging zijn om de volgens hen geleden imagoschade nog enigszins te beperken.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

voldemort8690

Avatar

wat maakt dat uit of de acteurs nu met elkaar om kunnen gaan of niet, zolang de film maar goed is interesseert me dat geen bal.

Swoopp

Avatar

@ Voldermort8690 Dat klopt helemaal, alleen is het natuurlijk niet iets waar de makers op zitten te wachten.

Rutherford

Avatar

Brie komt bij mij ook niet zo sympathiek over. Maar ach, ze is knap.

BenPM

Avatar

Na een wekenlange persronde zou ik me ook kunnen gaan ergeren aan mn collega's. We hebben geen idee hoe moe ze waren of wat er gebeurd is vlak voor het interview. Het is typisch Twitter om haar eigen conclusies te trekken.
Ik vond het er zelf ook ongemakkelijk uit zien, maar ik vind dat we deze acteurs, ondanks een muis die mee kijkt, nog op hun woorden kunnen vertrouwen.

Sunspot

Avatar

Het is twijfelachtig, denk zelf dat het ergens middenin zit

nieuwslaatste nieuws

meest populair