Brie Larson wist niet waar ze aan begon met 'Captain Marvel'

Brie Larson wist niet waar ze aan begon met 'Captain Marvel'

Ze wist letterlijk niet waar ze mee bezig was.

In 2016 werd Brie Larson al vastgelegd om Captain Marvel te vertolken in het Marvel Cinematic Universe. Dit jaar was ze dan ook al te zien in haar eigen film, met de toepasselijke titel Captain Marvel, en inmiddels is ze ook te zien in Avengers: Endgame. Toen ze voor het eerst opgeroepen werd om opnames te doen, was het echter een nogal verwarrende bedoening.

Voordat er ook maar een script af was voor haar eigen solo-film, werd ze al opgeroepen om opnames voor Avengers: Endgame te doen. Ook hier had ze echter geen script van ontvangen en aangekomen op set bleek ze deze ook niet te krijgen. Het enige wat ze kreeg was een pagina met alles doorgestreept behalve haar eigen tekst. Ze moest de scène voor een green screen doen, had geen duidelijke informatie over waar ze was of met wie ze in de scène zat. De context van wat ze opnam werd pas duidelijk nadat ze de uiteindelijke film voor het eerst zag tijdens de première.

Geheimhouding
Het bleek een werkwijze te zijn die Avengers-regisseurs Joe Russo en Anthony Russo erop nahielden gedurende het gehele traject. Ze wilden dat veel geheim en een verrassing bleef, zeker nadat enkele acteurs zich in het verleden wel eens verspraken tijdens persmomenten. Voor nieuwkomer Larson was dit echter extra moeilijk, daar ze dus in het grootse Endgame moest verschijnen zonder haar personage ooit vertolkt te hebben, niet wetende wat ze überhaupt opnam.

Hoe geslaagd haar vertolking in deze meest recente film ondanks haar onwetendheid was, laten we aan jullie over, maar hou het natuurlijk spoiler-vrij!

NieuwsFilm

meest populair