Onmenselijke kracht van Jean Grey op foto 'X-Men: Dark Phoenix'

Onmenselijke kracht van Jean Grey op foto 'X-Men: Dark Phoenix'

En slotscène compleet verandert na reshoots.

X-Men: Dark Phoenix is na Wonder Woman en Captain Marvel de derde superheldenfilm in korte tijd met een vrouwelijk personage in de titel. Waar de laatste twee heldinnen juist hun franchises een nieuwe impuls gaven, moet Sophie Turners Jean Grey /Phoenix de X-Men franchise een waardige afsluiting geven.

Hieronder een nieuwe foto van Turner (Game of Thrones) die haar enorme krachten tentoonspreidt. Jean Grey verandert in Dark Phoenix in de Phoenix. Ze is namelijk de belichaming van een kosmisch wezen genaamd de Phoenix. In de film X-Men: The Last Stand uit 2006 zagen we dit personage ook al een keer ontwaken.

Bekijk de afbeelding

Let op: MOGELIJKE SPOILERS!

Volgens een bericht van Entertainment Weekly is het slotstuk van de film compleet verandert na de flinke reshoots van even geleden. Volgens hun bron "besloten de filmmakers om het uiterlijk van Phoenix in de post-productie te herzien. Meer 'kosmisch' en minder 'vlammend'. En er werd een nieuwe derde akte opgenomen, door deze niet plaats te laten vinden in de ruimte, maar nu worden alle X-Men gekidnapt en zijn zij aan boord van een militaire trein." Beelden hiervan zagen we al in de trailer en ook onderstaande nieuwe foto zet de X-Men op de trein.

Bekijk de afbeelding
Vanaf begin 6 juni draait Simon Kinbergs Dark Phoenix in de Nederlandse bioscoop.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair