Laura Dern (Jurassic Park) wil graag terugkeren in 'Jurassic World 3'

Laura Dern (Jurassic Park) wil graag terugkeren in 'Jurassic World 3'

Nu nog Sam Neill en Jeff Goldblum (voor een 2e keer) en de reünie is compleet!

In 2021 verschijnt Jurassic World 3 wereldwijd in de bioscoop. Naarmate reeksen aflopen, worden fans vaak op hun nostalgische wenken bediend door de terugkeer van oude oorspronkelijke personages die altijd geliefd zijn gebleven. In Fallen Kingdom dook Jeff Goldblum's Ian Malcolm al even op voor een kort optreden en men hoopt stiekem toch in het afsluitende hoofdstuk op een verschijning van Sam Neill's Alan Grant en Laura Dern's Ellie Sattler, beiden voor het laatst te zien in Jurassic Park III (2001).

Toen aan Laura Dern werd gevraagd naar de kansen op haar deelname, zei ze het volgende: Lijkt me fantastisch, maar ik heb geen idee wat ze aan het bekokstoven zijn. Ik bedoel, ik houd van Ellie Sattler, dus ik zou nooit 'nee' tegen haar kunnen zeggen. Maar ik weet het echt niet.

Dat ze interesse heeft om de rol weer op te pakken is natuurlijk goed nieuws. Fallen Kingdom werd uiteindelijk nogal lauw ontvangen, dus de makers zullen een paar flinke troeven in moeten zetten om het grote publiek weer voor zich te winnen. De betrokkenheid van twee of drie iconen uit het origineel kan hier zeker positief aan bijdragen.

Voortekens
Ook gaf Dern aan dat ze onlangs Chris Pratt voor het eerst tegen het lijf liep en meteen een klik had: Ik ontmoette Chris in een restaurant. We kenden elkaar niet eens, maar het was heel grappig. We vlogen in elkaars armen en omhelsden elkaar alsof we familie waren. Waarschijnlijk omdat we allebei in dezelfde filmserie zitten!

Het nog titelloze derde deel wordt geregisseerd door Jurassic World-kopman Colin Trevorrow en van hoofdrolspelers Pratt en Bryce Dallas Howard is in ieder geval al bevestigd dat zij weer aan boord zijn.

NieuwsFilm

meest populair