Daniel Craig vindt dat een vrouw de volgende James (Jane) Bond mag worden

Daniel Craig vindt dat een vrouw de volgende James (Jane) Bond mag worden

De 007 acteur heeft er geen enkele moeite mee als een actrice het stokje overneemt.

Daniel Craig twijfelde maandenlang of hij nog eens terug zou keren als 's werelds bekendste geheimagent, James Bond. Uiteindelijk besloot hij dan toch nog één laatste keer de rol van 007 op zich te nemen, wat zijn vijfde keer zal worden. Daarna moet de studio op zoek gaan naar een vervanger; een tijdje doet het gerucht ook de ronde dat dat een vrouw zou kunnen zijn, iets wat Craig zelf best wel ziet zitten.

Na 13 jaar de iconische spion gespeeld te hebben, geeft Craig het stokje door aan zijn opvolger. Wie dat wordt is nog niet duidelijk, al zegt Craig dat hij het ook wel ziet zitten als het nu een vrouw wordt: ''Ik denk dat iedereen voor de rol in aanmerking moet komen. Dus ook vrouwen, en Afro-Amerikanen. Niet alleen voor de hoofdrol, maar ook voor de vele andere geweldige rollen die deze franchise te bieden heeft''.

Bond 25
Wie het ook zal worden, we kunnen ons in ieder geval al langzaam beginnen te verheugen op de 25ste Bond film, die volgend jaar uitkomt. Zo keren o.a. Naomie Harris, Jeffrey Wright en Ralph Fiennes terug als Moneypenny, Felix Leiter en M. Een van de belangrijkste nieuwkomers is Rami Malek, die recentelijk nog een Oscar won voor zijn rol als Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody.

NieuwsFilm

meest populair