Jeremy Renner (Hawkeye) verrast door verhaal 'Avengers: Endgame'

Jeremy Renner (Hawkeye) verrast door verhaal 'Avengers: Endgame'

Er was namelijk slechts één acteur die het volledige script had ontvangen.

In nog geen week tijd breekt Avengers: Endgame zowat alle records. Laatst gaf Brie Larson, te zien als Captain Marvel, al aan dat ze geen idee had waar ze aan begon toen de opnames voor deze film van start gingen. Inmiddels heeft ook Hawkeye-acteur Jeremy Renner een duit in het zakje gedaan.

In de nieuwste Avengers is hij voor de vijfde keer als Clint Barton a.k.a. Hawkeye te zien in een Marvel-film. Ondanks dat hij inmiddels een veteraan in de reeks genoemd mag worden, in tegenstelling tot nieuwkomer Larson, kreeg ook hij niet veel meer duidelijkheid over de opnames. Blijkbaar was Robert Downey Jr. (Iron Man) de enige die een volledig script had gekregen voor de film. Renner kreeg, net als andere acteurs, enkel losse scènes zonder context. We waren allemaal verrast na het zien van de film, ook wij keken het als fans", gaf hij te kennen.

Dummy-scènes
Het was niet alleen dat ze geen volledig script te zien kregen, maar Mark Ruffalo (Hulk) gaf zelfs aan dat ze zogenaamde 'dummy-scènes' moesten opnemen. Dit hield in dat er scènes gefilmd werden die niet in het script zaten, enkel om de acteurs van het spoor te brengen. De makers wilden het verhaal kosten wat kost geheimhouden. De acteurs hadden hierdoor dus geen enkel idee wat het verhaal van de film zou worden en konden dus enkel, net als wij fans, speculeren hierover. Met zoveel gebeurtenissen in een dermate grote film, zou je haast kunnen denken dat je een volledig alternatief plot zou kunnen monteren, maar de kans dat we deze zien zal natuurlijk zeer onwaarschijnlijk zijn.

En ondanks dat de film vorige week al te zien was, hou het spoiler-vrij in de comments voor degenen die nog niet geweest zijn! Wie wel spoilers wil bespreken, kan dat in het daarvoor bestemde bericht doen.

NieuwsFilm

meest populair