Celebrity

Nieuwe video met Doutzen Kroes is te heftig (of niet?)

Ze showt toch alleen maar een nieuwe bikini?

door FilmTotaal om 08:44 in Celebrity
Nederlands topmodel Doutzen Kroes is er niet vies van om haar zelf open en bloot op Instagram te zetten. En geef haar ongelijk. Ze is een verschrikkelijk mooie vrouw en ze verdient er ongetwijfeld bakken met geld mee. Toch is niet ieder blij met haar nieuwste promovideo voor een bikini.

Kroes zagen we afgelopen jaren al in wat films voorbijkomen. Na haar debuut in Nova Zembla uit 2011 van Reinout Oerlemans dook ze in Wonder Woman (2017) en Justice League (2017) op als het Amazonen-personage Venelia. Dat acteren niet haar voornaamste bron van inkomsten is, mag duidelijk zijn.

Sexy video leidt tot ophef
Onderstaande video maakte ze overduidelijk voor het merk Hunkemöller en in de video is ze slechts te zien in een mooie glimmende bikini. Op Instagram verschenen naast positieve reacties ook negatieve berichten. Sommige kijkers vonden Kroes te ver gaan. "Kom op! Ik denk niet dat je seks moet verkopen om je stem te laten horen. Erg teleurgesteld!" en "Kom op Doutzen, je bent sjieker dan dit," waren enkele van de opmerkingen. Oordeel op basis van onderstaande video zelf over onze "Wonder Woman".NieuwsFilm

meest populair