Jared Leto keert graag terug als Joker in het DC-filmuniversum

Hij de speelde de rol al in Suicide Squad uit 2016.

Volgens critici en fans was er veel niet goed aan de DC-film Suicide Squad uit 2016. Eén van de grootste teleurstellingen was misschien wel het optreden van Jared Leto als de Joker. Ondanks dat Leto in het verleden commentaar uitte op het knip- en plakwerk in die film, heeft hij nu aangegeven graag terug te keren als de 'Clown Prince Of Crime'.

In gesprek tijdens Variety en iHeart's podcast The Big Ticket onthulde de Oscarwinnaar dat hij graag terug wil keren als het personage. Dit hangt echter af van onder meer het script: "Ik zou de Joker zeker opnieuw spelen. Het hangt allemaal af van het script en de omstandigheden. Zoals altijd." Er zijn meerdere manieren waarop hij terug zou kunnen keren. De kans dat dit is in The Suicide Squad (2021) van James Gunn lijkt echter klein.

Birds of Prey?
Via foto's vanaf de set werd duidelijk dat de Joker mogelijk te zien is in het in 2020 te verschijnen Birds of Prey. De acteur lijkt hier niets over te weten. "Ik denk het niet. Je zou het hen moeten vragen," aldus Leto.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) verschijnt begin februari 2020 in de bioscoopzalen. Leto duikt volgend jaar op in de titelrol in Sony's Marvel-film Morbius, The Living Vampire.

NieuwsFilm

meest populair