Serieus: Charlize Theron in ziekenhuis opgenomen na kijken komediefilm 'Borat'

Serieus: Charlize Theron in ziekenhuis opgenomen na kijken komediefilm 'Borat'

Het lachen kwam haar duur te staan.

Hollywoodster Charlize Theron (Long Shot, Atomic Blonde) heeft opmerkelijke problemen ondervonden tijdens het kijken van een komediefilm, zo vertelde zij deze week in de Amerikaanse talkshow Late Night with Seth Meyers. Theron kwam letterlijk door het lachen in het ziekenhuis te liggen.

Charlize Theron (43) had al last van een nekhernia, maar door het kijken van de komediefilm Borat (2006) ging het helemaal mis. Theron moest namelijk zo hard lachen om de grappen en grollen van de besnorde presentator uit Kazachstan (een rol van Sacha Baron Cohen) dat haar nek verder vast kwam te zitten. "Ik ging met een paar vrienden naar de bioscoop en halverwege de film ging het door het lachen mis met mijn nek", onthult Theron.

Volledige film nooit gezien
"Ik moest zelfs afgevoerd worden met een ambulance", vervolgt de van origine Zuid-Afrikaanse filmster. "Ik heb vijf dagen in het ziekenhuis gelegen". Natuurlijk is de hernia in haar nek inmiddels verholpen, maar Theron blijkt Borat nog steeds niet te hebben afgekeken. "Ik heb de film nooit helemaal afgekeken", biecht ze op, waarna Meyers grapt: "Dat is een risico nu". Hieronder kun je het fragment uit de show bekijken.



NieuwsFilm

meest populair