Video

Nieuwe trailer 'Spider-Man: Far From Home' toont Marvel-wereld na 'Avengers: Endgame' en introduceert Multiversum!

Far From Home wordt de afronding van fase drie.

door Bram de Groot om 15:35 in Video
Het mag ondertussen duidelijk zijn dat Spider-Man terugkeert in Avengers: Endgame. De Avengers weten namelijk de daden van Thanos ongedaan te maken. Een van de dingen die verandert is dat al het teruggekeerde leven (dus ook Spider-Man) nu 5 jaar jonger is dan het leven dat niet werd weggevaagd door Thanos in Infinity War. De onderstaande nieuwe trailer voor Spider-Man: Far From Home laat de Marvel-wereld zien na de eindstrijd!

In Far from Home zien we Tom Hollands Peter Parker een reis ondernemen richting Europa, samen met velen van zijn klasgenoten die ogenschijnlijk allemaal werden weggevaagd door Thanos' eerste knip in de vingers. In Europa krijgt Spider-Man te maken met de slechteriken Sandman, Molten Man en Hydro-Man en de vermoedelijk grotere tegenstander Mysterio, gespeeld door Jake Gyllenhaal.

Check hieronder de nieuwe beelden. Let op! Er zit sowieso gelijk een grote spoiler in voor Endgame. Wil je nog eens nagaan wat er in Endgame gebeurt, lees dat het artikel met de elf grootste spoilers voor die film.


In Jon Watts' tweede Spider-Man MCU-solofilm zien we ook Zendaya's Michelle "MJ" Jones, Jacob Batalons Ned, oud-S.H.I.E.L.D.-agenten Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders) en naar verluidt ook Michael Keatons Adrian Toomes / Vulture.

Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli te zien op de Nederlandse filmdoeken.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Okay, de plotgaten die ik eerder ergens in een spoilerartikel had geplaatst, worden dan toch wel aangehaald en toegepast in de nieuwe Spider-Man.

Na Endgame had ik voorlopig wel genoeg superheldenfilms gezien, maar nu maakt deze trailer me toch nieuwsgierig. Doen ze dus goed. Smiley face

McKelly

Avatar

Ze zijn een beetje in de war, ik heb meer spoilers voor de Spider-manfilm zelf gezien, dan spoilers van Endgame.

PRIME

Avatar

Ik wist gewoon dat die eerste trailer een fluke was.

Speedster

Avatar

Wow er wordt veel weggeven in deze trailer vind ik :o Ookal is het een goede trailer, achteraf spijt dat ik hem bekeken heb :o

JIGSAW8

Avatar

een multiversum hmmm....
perfecte manier om de xmen, galactus en andere spidermensen te introduceren in het mcu!!

voldemort8690

Avatar

coole trailer, nu ga ik zeker kijken, openlijk een mooie afsluiter voor phase 3, gelijk ant-man van phase 2

Goku32

Avatar

Hahah comedy 1 en al comedy deze spiderman film. Maar ziet er verder Wel goed uit

Steve-O

Avatar

Ziet er gelukkig beter uit dan de vorige...

BlackPowerWolf

Avatar

Zucht... Waarom nou weer van die enorme Monsters?
Ik weet niet, maar meestal maakt dat het een film er nou niet echt beter op. Al dat massale en grootse actie enzo je zou daarvoor bijna weer een Avengers team moeten opstellen.

ridjieddo

Avatar

Multiverse confirmed fuck yeah!!!!!

Ereptile

Avatar

Mysterio rule nr. 1: don't trust Mysterio...

Devenace

Avatar

Wat een mega verschil met de andere Spiderman films zoals die van Garfield en Bully maguire.

Rutherford

Avatar

Spiderman als personage heeft de potentie om Iron Man te vervangen en evt overstijgen. Echter, ik vind Tom Holland als Peter Parker net wat te jong/kinderachtig. De Peter Parker uit de welbekende animatiereeks was toch wel wat volwassener, vond ik persoonlijk wat toffer. Deze trailer lijkt best oke maar ben ik moet nog bekomen van Endgame.

Rafael11

Avatar

Ben erg benieuwd hoe ze de multiverse gaan introduceren. Opent ook mooi de deur voor de X-men. Hij heeft zo te zien ook de bril van Stark op, wed dat daar een laatste boodschap voor hem opstaat ofzo.
Maar idd moeten ze niet te veel dingen in deze film gaan stoppen met als doel phase 4 op te bouwen.

Frietgezicht

Avatar

@ McKelly haha echt he.

@ BlackPowerWolf, echt he, hij gaat natuurlijk weer om die monsters heen slingeren enz. Nu hunker ik helemaal naar een wat kleinere film met bijv Kraven.

Jacobatje

Avatar

Ik heb niet echt een heel geel goed gevoel bij deze film.
Wellicht zeggen meer mensen dit, maar waarom kon het niet gewoon Spider-Man vs Mysterio zijn. Na zo'n grote film als Endgame wil ik liever gewoon 2 tegen elkaar het laten opnemen in plaats van een soort heel leger met monsters. Maar ik ga uiteraard deze film ook in de bioscoop kijken, Maar toch heb ik nu op dit moment geen bijzondere verwachtingen van deze film.

Decepticon

Avatar

Door verklaart iig dat Far Frome Home de afsluiter van Phase 3 is!
Ik ben heel erg benieuwd, goede trailer, multiverse!!
Zet idd de deur open voor de X-Men

eltorro

Avatar

@Devenace: Ja inderdaad, dit ziet er een stuk slechter uit.

Civilian Supreme

Avatar

Degene die multiverse bedacht heeft moeten ze opsluiten. Dat is bedacht om schrijvers carte blanche te geven, alles kan, alles mag, is er iemand dood plukken we die uit een ander universum en voila! Weer levend. Het haalt alle spanning weg.
Gewoon 1 universum, dood is dood.
En al helemaal geen tijdreizen erbij halen!

NieuwsFilm

meest populair