Nieuwe trailer 'Spider-Man: Far From Home' toont Marvel-wereld na 'Avengers: Endgame' en introduceert Multiversum!

Far From Home wordt de afronding van fase drie.

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat Spider-Man terugkeert in Avengers: Endgame. De Avengers weten namelijk de daden van Thanos ongedaan te maken. Een van de dingen die verandert is dat al het teruggekeerde leven (dus ook Spider-Man) nu 5 jaar jonger is dan het leven dat niet werd weggevaagd door Thanos in Infinity War. De onderstaande nieuwe trailer voor Spider-Man: Far From Home laat de Marvel-wereld zien na de eindstrijd!

In Far from Home zien we Tom Hollands Peter Parker een reis ondernemen richting Europa, samen met velen van zijn klasgenoten die ogenschijnlijk allemaal werden weggevaagd door Thanos' eerste knip in de vingers. In Europa krijgt Spider-Man te maken met de slechteriken Sandman, Molten Man en Hydro-Man en de vermoedelijk grotere tegenstander Mysterio, gespeeld door Jake Gyllenhaal.

Check hieronder de nieuwe beelden. Let op! Er zit sowieso gelijk een grote spoiler in voor Endgame. Wil je nog eens nagaan wat er in Endgame gebeurt, lees dat het artikel met de elf grootste spoilers voor die film.


In Jon Watts' tweede Spider-Man MCU-solofilm zien we ook Zendaya's Michelle "MJ" Jones, Jacob Batalons Ned, oud-S.H.I.E.L.D.-agenten Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders) en naar verluidt ook Michael Keatons Adrian Toomes / Vulture.

Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli te zien op de Nederlandse filmdoeken.

NieuwsFilm

meest populair