Regisseurs 'Avengers: Endgame' onthullen verwijderde rol Katherine Langford (13 Reasons Why)

Regisseurs 'Avengers: Endgame' onthullen verwijderde rol Katherine Langford (13 Reasons Why)

Langford zou een 'andere versie' spelen van een van de filmpersonages.

In oktober vorig jaar werd bekend dat Katherine Langford was toegevoegd aan de cast van Avengers: Endgame. Iedereen die Endgame al gezien heeft, weet dat Langford echter nergens in de film te bekennen is. In een nieuw interview onthullen regisseurs Anthony en Joe Russo welke rol zij eigenlijk zou gaan spelen.

Bekijk de afbeeldingDe Australische actrice Katherine Langford (23), bekend van haar rol als Hannah Baker in de Netflix-serie 13 Reasons Why, mocht in Endgame gestalte geven aan de tienerversie van Morgan Stark (Lexi Rabe), de dochter van Tony en Pepper die we in deze film voor het eerst ontmoeten. Dat hebben Anthony en Joe Russo onthuld in Happy Sad Confused, een podcast van MTV. Haar scène belandde echter in de prullenbak van de monteerkamer.

Tussenstation gepasseerd
"We hadden oorspronkelijk het idee voor een scène waarin Tony in hetzelfde metafysische tussenstation te zien zou zijn als Thanos na zijn vingerknip", vertelt Joe. "Hij zou daar een toekomstige versie van zijn dochter zien". In Infinity War (2018) zag Thanos juist een jongere versie van zijn dochter Gamora in deze oranjekleurige omgeving.

Geen emotionele binding
De regiebroers kwamen tijdens het monteren van Endgame tot de conclusie dat de scène niet werkte. "We voelden geen emotionele binding met deze oudere versie van Tony's dochter", verklaart Anthony. "Het was de bedoeling dat Morgan haar vader zou vergeven, een signaal dat hij vredig kon vertrekken", vult Joe aan. "Deze scène maakte de film nog gecompliceerder".


Avengers: Endgame draait sinds vorige maand in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair