Sterkste mutant ooit in nieuwe beelden Marvel-film 'X-Men: Dark Phoenix'!

Sterkste mutant ooit in nieuwe beelden Marvel-film 'X-Men: Dark Phoenix'!

Game of Thrones-actrice wordt onverslaanbaar.

De eerstvolgende superheldenfilm gebaseerd op de strips van Marvel Comics is X-Men: Dark Phoenix, de zevende en laatste film in de X-Men sagareeks. Dit keer doen we X-Men: The Last Stand uit 2006 nog eens dunnetjes over, met de komst van de slechterik Phoenix die zich altijd al schuilhield in Jean Grey. Hieronder een nieuwe tv-trailer van 20th Century Fox!

Het is Game of Thrones-actrice Sophie Turner die in Dark Phoenix de rol invult van de X-Men Jean Grey, iets dat ze doet sinds de meest recente film X-Men: Apocalypse uit 2016. Ze zal tot de Phoenix uitgroeien door toedoen van de buitenaardse slechterik van actrice Jessica Chastain. De rest van de X-Mannen is overigens ook gewoon aanwezig, uiteraard met James McAvoy's Charles Xavier / Professor X en Michael Fassbenders Erik Lehnsherr / Magneto voorop! Onderstaande trailer maakt Jean "sterker"!


De regie van X-Men: Dark Phoenix lag in handen van Simon Kinberg en vanaf 6 juni komt de verwoesting van de Phoenix naar het Nederlandse witte doek.

NieuwsFilm

meest populair