Bevestigd: deze acteurs of personages keren niet terug in toekomstige Marvel-films

Bevestigd: deze acteurs of personages keren niet terug in toekomstige Marvel-films

Het regieduo van 'Avengers: Endgame' geeft tekst en uitleg.

De laatste weken doet Avengers: Endgame een hoop stof opwaaien. Het is het afsluitende deel van de Infinity Saga van Marvel, die een einde maakt aan 12 jaar en 22 films, los van Spider-Man: Far From Home die 4 juli als toetje mag dienen. De film maakte ook een einde aan de verhaallijnen van sommige personages, echter zagen we in de historie van de reeks eerder personages en/of acteurs een onverwachtse terugkeer maken.

Er was na afloop van de nieuwste Avengers daardoor een hoop speculatie of we sommige acteurs of personages dan tóch nog terug zouden zien in de toekomstplannen van Marvel. Er waren verschillende theorieën, maar door enkele hiervan werd een streep gezet door Joe en Anthony Russo, de regisseurs van het afsluitende Avengers-tweeluik. Volgens hun zijn Tony Stark zijn Iron Man en Natasha Romanoff haar Black Widow echt onomkeerbaar dood. Daarnaast zal Chris Evans niet terugkeren als Captain America, ook zijn verhaal is tot een definitieve conclusie gekomen.

Speculaties
Er was bij sommigen nog hoop dat deze personages teruggehaald konden worden, al dan niet op een gelijksoortige manier waarop de personages die in Infinity War verdwenen teruggehaald werden in Endgame. Een andere hoop was dat enkele personages allicht zouden terugkeren in een alternatieve realiteit, iets dat ook in Endgame werd opgezet. Dit zou volgens het regieduo niet het geval zijn. Van Black Widow verschijnt naar alle waarschijnlijkheid echter nog een solo-film, welke Scarlett Johansson zal produceren. Of zij haar rol herhaalt in een prequel, of dat het een opvolger wordt met een nieuwe Black Widow, is daarmee nog onduidelijk. Zowel Robert Downey Jr. alsook Chris Evans hebben hun contracten uitgediend en zijn definitief klaar met hun werk voor Marvel.

Deze uitspraken laten voor andere personages, zoals bijvoorbeeld Loki of Vision, natuurlijk de deur open. Al weten we wel al dat beide personages een eigen show krijgen op Disney+. Echter is het maar de vraag of we de twee regisseurs moeten geloven. In het verleden gaven ze namelijk al eens aan dat de titel van het laatste Avengers-deel niet in zijn voorganger Infinity War uitgesproken zou worden. Dit bleek achteraf natuurlijk ook niet te kloppen.

NieuwsFilm

meest populair